BLOG

Myslíte si, že takým spôsobom dokážete udržiavať svoju váhu? Musíte vedieť, že takto to nepôjde!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Konečne ste dosiahli vytúženú postavu, ste štíhla, fit a svieža. S radosťou prijímate lichôtky, neudýchate sa, keď musíte vybehnúť po schodoch a práve začnete si zvyknúť na to, že si môžete pre seba kúpiť aj skutočné ženské kusy oblečenia.

Ale čo keď kilá opäť nabehnú? Vieme, že už samotná myšlienka vo Vás vyvoláva poriadny strach. A teraz sa chystáte urobiť najväčšiu chybu: hladujete, len aby Vám opäť nepribudli už raz zhodené kilá.

Nerobte to!

Keď hladujete, nebudete mať dostatok sily a energie. Teraz úprimne: videli ste už niekedy žiarivo krásnu kostru? Navyše keď si niekto myslí, že hladovaním schudne, hlboko sa mýli! Keď sa oberiete o jedlo v takom množstve, ktoré organizmus potrebuje, Vaše telo začne automaticky vytvárať zásoby, t.j. okamžite zvyšuje množstvo tukových tkanív. Naozaj toto chcete? No samozrejme, že nie!

Po poriadnej hladovke Vás pozývajú na párty alebo len vstúpite do supermarketu a okamžite sa budete cítiť ako v oáze a všetko si kúpite čo len uvidíte. Rýchlo zjete, čím poriadne zaťažujete svoj žalúdok a tráviaci systém. Nielen že sa budete cítiť zle, pre istotu si poriadne naberiete na seba aj ďalšie dodatočné kilá vďaka jednému nepremyslenému rozhodnutiu. Toto by malo byť Vaším cieľom? Určite nie.
Poviem Vám, čo máte robiť!

Konzumujte v optimálnom množstve a kvalite jedlo, ktoré je bohaté na bielkoviny a chudé na sacharidy, ale nezabudnite, že aj z toho druhého budete potrebovať min. 160g/deň.

IdealBody®

Ak budete stravovať vyvážene, tak váš metabolizmus, ktorý bol počas diéty Idealbody pekne nastavený a odvtedy funguje zdravo, nebude podrobený skúške ani vtedy, ak si vyhodíte z kopýtka čo sa týka množstva konzumovaného jedla.

Aby ste sa však nemuseli právom obávať toho, že Vám opäť nabehnú kilá, zaobstarajte si zásoby z nášho mesačného balíčka Idealbody na udržiavanie váhy!

Prečo je to dobré? Pretože po príležitostných prejedávaniach môžete robiť jeden či dva dni s diétou Idealbody, alebo týždeň nahradíte večeru s kokteilom.

Už dobre viete, aké chutné sú kokteily Idealbody, a navyše na našej webovej stránke pravidelne zverejňujeme nové a nové typy na ich lahodné ochutenie.

Sledujte našu Akciovú stránku ako aj náš webshop, nakoľko často na nich oznámime zľavnené balíčky, výherné súťaže a ďalšie akcie s výraznými zľavami!

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!