BLOG

Leto bez kalórií

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Je tu leto a tí, ktorí držia diétu, sú vystavené ešte väčším výzvam. Také sú napríklad záhradné grilovačky, ochutnávanie zmrzlín, nepravidelné stravovania počas cestovaní a rýchle občerstvenie či maškrtenie.

My Vás však nenecháme osamote ani v lete, veď zostať krásna a fit nikdy nie je také dôležité, ako v letných horúčavách.

Najdôležitejšia je sebadisciplína.Verte nám, disciplinovaného človeka si oveľa viac všímajú, pretože svojou rozvážnosťou vyvoláva úctu ostatných. Keď ste rodičom, táto neľahká úloha Vám ešte navráti zo strany vašich detí, ktorí si to od Vás naučia.

Keď držíte diétu, to ešte neznamená, že musíte preto všetko obetovať, s kokteilmi Idealbody budete najviac kúl doma i na pláži, veď kto môže o sebe vyhlásiť, že môže vypiť minimálne dve chutné šejky bez výčitiek?

A naviac, koktejlové prášky si ľahko zoberiete so sebou na cestu a tým ste vyriešili aj väčšinu stravovaní napríklad v zahraničí, vďaka čomu aj veľa nasporíte.

Ak ste sa do diéty vpustili dávnejšie, dobre viete, že kokteily sú mimoriadne chutné a nielen že poskytujú pocit sýtosti, ale okamžite zmizne aj neodolateľná chuť do sladkostí, čiže nebudete vystavení neobmedzenému maškrteniu v letnej sezóne.

IdealBody®

A nakoniec Vás upozorňujeme na jednu skutočnú špecialitu: A je to zmrzlina Idealbody

Aj vy dostanete chuť na zmrzlinu v týchto horúčavách? Čo by nie!

Nemusíte robiť nič iné, len obvyklým spôsobom pripraviť svoj šejk (3 dl mlieka + 4 odmerky koktejlového prášku) a šup do mrazničky. Čoskoro si môžete vychutnať fantastickú zmrzlinu, ktorú môžete vkusne servírovať posypaním štipkou škorice alebo lístkom mäty. ;)

Nezabudnite, takto bude zmrzlina vaším plnohodnotným stravovaním a nie dezertom po hlavnom jedle. Dajte si ho na večeru prípadne na olovrant.

Z akých práškov Idealbody by ste si pripravili zmrzlinu teraz?

•    Jahodový

•    Čokoláda

•    Cappuccino

•    Višňa

•    Vanilka

•    Pistácia

•    Banánový

•    Natur

Nezabudnite, je dostupný už aj bezlepkový, bezlaktózový a neochutený kokteilový prášok Idealbody, ktorý môžete ochutiť hocijakým ovocím, mandľovou alebo vanilkovou arómou!

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!