BLOG Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem!

Végre elérted a vágyott alakodat, vékony vagy, fitt és üde. Jól esően fogadod a bókokat, nem fulladsz ki a lépcsőzéskor és már pont kezded megszokni, hogy igen is nőies ruhákat vehetsz magadnak.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához

Az őszi időszak kiváltképp alkalmas szervezetünk megtisztítására, felesleges kilóink ledolgozására. Ha betartod tanácsainkat látványos változást érhetsz el!

#táplálkozás #életmód #sport
BLOG A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család

„Nem ízlik? Pedig a kedvencedet főztem!” – ha ez után a mondat után te is bűntudatosan elfogadod a repetát, akkor pár dologról beszélnünk kell.

#életmód
BLOG Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol?

Reggeltől estig meg sem állsz? Az egész napod be van táblázva? Sokat vagy úton? Van egy rossz hírünk számodra! De persze tudjuk a megoldást is.

#életmód
BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
BLOG Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy

"Ez a turmix, segít a fogyásban, de edzés után és vacsorahelyettesítőnek is jó megoldás" árulja el Ada, a Music FM népszerű műsorvezetője, aki most megosztja velünk bomba alakjának titkát.

#életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!