BLOG Fogyás gyorsan: 5+1 hatékony tipp az ideális testkép eléréséhez Fogyás gyorsan: 5+1 hatékony tipp az ideális testkép eléréséhez Fogyás gyorsan: 5+1 hatékony tipp az ideális testkép eléréséhez

A fogyásról bár érdemes hosszú távon gondolkodni – néha szükség lehet egy gyors fogyókúrára. De pontosan hogyan érdemes belekezdeni? Létezik egyáltalán olyan, hogy gyors fogyás? Buktatók és jó tanácsok.

#táplálkozás #életmód #sport
BLOG Életmódváltás lépésről lépésre: Az 5 alapelv, és ami utána jön Életmódváltás lépésről lépésre: Az 5 alapelv, és ami utána jön Életmódváltás lépésről lépésre: Az 5 alapelv, és ami utána jön

Ismerd meg az életmódváltás alapjait, étrendjét, receptjeit – és alakíts ki segítségükkel egy kiegyensúlyozott, egészséges életmódot!

#életmódváltás #életmód
BLOG Fogyókúra szoptatás alatt – Szabad? Hogyan? Fogyókúra szoptatás alatt – Szabad? Hogyan? Fogyókúra szoptatás alatt – Szabad? Hogyan?

Hogyan lehet sikeres a fogyókúra szoptatás alatt? Lehet-e egyáltalán és ha igen, hogyan? Mit ehetünk és mit nem? Mit és mikortól sportolhatunk? Mindent megválaszolunk!

#életmód #álomalak
BLOG Divattippek férfiaknak Divattippek férfiaknak Divattippek férfiaknak

Férfiként is fontos a stílusos megjelenés, és ha ezt a 3+1 dolgot betartod, te is kihozhatod a legtöbbet magadból – testalkattól függetlenül!

#életmód #divat
BLOG A diéta és a diétás étrend A diéta és a diétás étrend A diéta és a diétás étrend

Sok nő szeretne lapos hasat, vékony combokat és feszes idomokat.

#táplálkozás #életmód
BLOG 10 dolog, amiért érdemes nyáron diétáznod! 10 dolog, amiért érdemes nyáron diétáznod! 10 dolog, amiért érdemes nyáron diétáznod!

Szeretnél a legklasszabb fürdőruhádban pompázni a strandon? Pontokba szedtük Neked, hogy miért jó nyáron is fogyókúrázni.

#életmód #álomalak
BLOG 10 +1 mankó az életmódváltáshoz 1. rész 10 +1 mankó az életmódváltáshoz 1. rész 10 +1 mankó az életmódváltáshoz 1. rész

Akinek van akár csak egy kilónyi túlsúlya, s életében legalább egyszer – hozzáfogott annak ledolgozásához, a saját bőrén is megtapasztalhatta milyen nehéz kitartani. Ebben segítünk most!

#életmód
BLOG Fogyókúrás tippek férfiaknak Fogyókúrás tippek férfiaknak Fogyókúrás tippek férfiaknak

Bár sokan azt gondolják, hogy a férfiak nem foglalkoznak annyit és úgy a külsejükkel, a plusz kilóikkal, mint a nők, valójában ez nem így van. Csak esetleg nem beszélnek annyit róla. Éppen ezért jöjjenek a legjobb fogyókúrás tippek férfiaknak, kifejezetten.

#táplálkozás #életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!