BLOG

Cvičíte a najradšej by ste spálili tuk, ako zvýšili výkon?

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

S radosťou konštatujeme, že čoraz viac ľudí sa snaží prejsť na zdravú životosprávu, ktorá musí byť spojená i s pohybom. Ten, kto urobí odvážne rozhodnutie, môže si vybrať z rôznych športových disciplín.

Niektorí to robia doma alebo pod koordináciou osobného trénera, pomocou rôznych posilňovacích strojov, ale popri zdravej životospráve a primeraného stavu svalstva je ich cieľom aj čím skoré schudnutie.

Popri efektnom chudnutí sme už 10 rokov zástancami zdravého životného štýlu a zdravého stravovania. Nepodporujeme žiadne také riešenia, ktoré chcú dosiahnuť tento cieľ iným spôsobom, ako obnovením dobre fungujúceho metabolizmu, optimálneho pomeru svalov a tukového tkaniva.

Ináč to ani nejde, veď nikto nechce vyzerať ako pes shar pei, ktorý nikdy nedokáže vzrásť do svojej koži. Ale nie je možné nazvať fit telom ani stav, keď niekto schudne na úkor svojich svalov a nie z tukových vankúšikov, t.j. bude iba chudý, ale nie štíhly.

Mnohí ľudia, ktorí športujú a pritom chcú stravovať zdravo, nezaťažujúc pritom svoj tráviaci systém, konzumujú bielkovinové nápoje. Je však ťažké z nich vybrať si ten ideálny typ, veď existujú prípravky na zvyšovanie vytrvalosti, či napomáhanie regenerácie, ale väčšina z týchto nápojov obsahuje minimálne alebo žiadne sacharidy, minerálne látky či stopové prvky.A síce príjem týchto živín je veľmi dôležitý aj v prípade prípravkov používaných pri pohybových aktivitách.

IdealBody®

Bielkoviny napomáhajú počas pohybu pri udržiavaní svalovej hmoty, sacharidy prinášajú energiu potrebnú k pohybu, a keď nápoj pijete po cvičení, jeho obsah pomáha pri naplnení glykogénových zásob a tak podporuje regeneračné procesy. Vitamíny a minerály zohrávajú dôležitú rolu vo všeobecnom správnom fungovaní organizmu.

Ak držíte diétny program a pritom cvičíte, sledujte popis programu a pred aj po cvičení si vypite dve dávky kokteilu Idealbody® pripravený s polovičnými dávkami vody.

Ak je cieľom fit telo, a pritom zdravá životospráva a správne stravovacie návyky už tvoria súčasť vášho života, pri cvičení používajte ako doplnok kokteil Idelabody®. Pri každodennom živote, keď ťažko zabezpečíte (napr. ak cestujete), aby ste mali po ruke rýchle ale pritom zdravé jedlo, rozhodnite pre kokteil Idealbody. Jednoducho si kokteil zoberiete so sebou v shakeri, ľahko ho pripravíte dôkladným potrepaním a už máte hotové raňajky, obed alebo olovrant.

Nech už máte akýkoľvek cieľ, s trochou kreativity nebude nudné konzumovať kokteily Idealbody ani po dlhšiu dobu! Prinášame niekoľko nápadov na ochutenie!

Hmmmm.... ktorú verziu by ste si vyskúšali? 

IdealBody®  IdealBody®  IdealBody®


Ak to nestačí, vyberte si viac chutí a kombinujte ich podľa vlastného vkusu! Ďalšie nápady nájdete tu»
Na zdravie! :)

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!