Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Bea fogyása a IdealBody®-val

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Bea a két terhesség alatt felszedett kilóktól szabadult meg az IdealBody®®-val.

33 éves két gyermekes anyuka vagyok, 158 cm-el mindkét babuval 20 kg-ot híztam. Bár nem látszott terhesség alatt a felesleg, mert szépen eloszlott, de szülés után sajna megmaradt mindkét alkalommal 8 kg. Első szülés után idővel szép lassan lement rólam a felesleg nagyrésze, megálltam 50kg-nál (eredeti súlyom 47 kg). Viszont második szülésnél sajna már megmaradtak a kilók. 11 hónapig szoptattam kisbabámat, nemrég hagytuk abba a szopizást. Nagyon boldog anyuka vagyok, imádom a családom, de a megmaradt kilók sajnos beárnyékolták mindennapjaimat. Feszült, ideges voltam, a szoptatás miatt alig aludtam valamit ez idő alatt. Szóval nem voltam a legjobb formában. Akaraterőm 0 holmiféle diéta elkezdéséhez.

gy nap az RTL-klubbon fél füllel hallottam az IdealBody®® reklámról. Másnap utána néztem interneten. A sok sikertörténet elolvasása után nagyon fel volta dobva. Azonnal megrendeltem a két hetes diéta adagját. Alig vártam, hogy elkezdhessem végre a diétát.

Most hogy eltelt 3 hét a diéta óta, alig vártam hogy megoszthassam veletek sikertörténetemet. Két hét alatt fogytam 4 kg-ot 55,5 kg-ról 51,5 kg. Mivel vékony vagyok alapjáraton, ezért nem fogytam annyit. De azóta alszom jól, nincs bennem feszültség, kipihent vagyok, nyugodt vagyok kisbabáimmal ami a legfontosabb számomra, ja és lassan belefogyok a régi ruháimba is.
Köszönöm nektek ezt a szuper terméket, ami könnyen hamar elkészithető, s az ize egyszerűen Isteni. Folytatom a diétát mindenképpen, mert még 3-4 kg-tól szeretnék megszabadulni, utána pedig a könnyitett diétával folytatom.
Mégegyszer köszönöm!

Mindenkinek kivánok sikeres fogyást!!

2010.10.28.

Bea, Szombathely

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm