Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Bea és a Turbó Diéta® sikere

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Először kicsit bizalmatlan voltam a Turbó Diétával szemben, de gondoltam, a sok sikertelen módszer után kipróbálom. Ez volt életem legjobb döntése.

176 cm magasságomhoz mindig is 65-70 kg voltam. A harc a kilókkal szülés után kezdődött. Igaz csak 7 kg-ot szedtem fel, de a mozgás hiánya és a sok nassolás megtette káros hatását, és szépen lassan 103 kg lettem.

Szó szerint mindent, amit csak lehet, kipróbáltam már, de semmi sem használt! Először az interneten olvastam a Turbó Diétáról®. Kezdetben kicsit bizalmatlan voltam a termékkel szemben, de gondoltam kipróbálom. Életem legjobb döntése volt!!!

Turbó DiétaEgy cél lebegett előttem

Vissza akartam nyerni régi önmagamat mindenáron. Már az első pár napban észrevettem, hogy a megindult a súlyom és nem vagyok éhes. Kicsit furán hangzik, de olyan volt, mintha nem is fogyókúráztam volna! Hisz nem voltam éhes, sem ingerlékeny és tele voltam energiával! 2 hétig csináltam az intenzív kúrát. -6 kg mutatott a mérleg. Nem lehet leírni azt a boldogságot és elégedettséget, amit akkor érzetem. Tartottam 1 hónap pihenőt,  és nem jött vissza 1 kg sem ez idő alatt. Aztán belevágtam egy újabb intenzív kúrába. Ezúttal-8 kg-tól szabadultam meg.Szó szerint sírtam az örömtől.

Természetesen még tovább folytattam a diétázást, és csak az intenzív kúrával lassan -30 kg-nál tartok. El sem hiszem, hogy a 46-os nadrág méretem most 38-as!!! A párom rettentően büszke rám. A célom 62-65 kg! Egyben biztos vagyok, hogy a Turbó Diétával® menni fog! Soha többé nem próbálkozom más diétával!
Ha finoman és könnyen szeretne valaki fogyni, akkor a Turbó Diéta® a legjobb választás!

Köszönettel: Fodor Bea

2013. március 25.

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm