Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Végre elérted a vágyott alakodat, vékony vagy, fitt és üde. Jól esően fogadod a bókokat, nem fulladsz ki a lépcsőzéskor és már pont kezded megszokni, hogy igen is nőies ruhákat vehetsz magadnak.

De mi lesz, ha visszahízol? Tudom, hogy rettegsz ennek a gondolatától is és most készülsz elkövetni a legnagyobb hibát: koplalsz, csak nehogy visszaszedd a leadott kilókat.

Ne tedd!

Ha koplalsz, erőtlen leszel, összeaszott és gyenge. Most őszintén, láttál Te már sugárzóan szép csontvázat? Ráadásul súlyos tévhit az, hogy fogyaszt a koplalás! Amikor megvonod magadtól a szervezetednek szükséges mennyiségű táplálékot, tested automatikusan raktározni kezd, azaz növeli a zsírszövetek méretét. Akarod Te ezt? Persze, hogy nem.

Miután jól kikoplaltad magad, meghívnak egy házi buliba, vagy egyszerűen csak egy szupermarketben úgy érzed magad, mintha egy sivatagi oázisban lennél és mindent összevásárolsz és a kasszán kívül behabzsolsz, amivel megterheled a gyomrodat, bélrendszeredet és miközben rosszul leszel, biztos, ami biztos alapon elég rendesen felszedsz magadra egyetlen baklövéssel. Na, és ezt szeretnéd? Persze, hogy ezt sem.
Akkor mondom, mit (t)egyél!

Mindig a szervezetednek optimális mennyiségű és minőségű táplálékot fogyaszd, ami fehérjében dús és szénhidrátban szegény, ám az utóbbiból is szükséges min. 160g/nap.

Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, akkor a Turbó Diétád alatt szépen rendeződött, azóta egészségesen üzemelő anyagcserédet az se fogja megviselni, ha egy-egy alkalommal kicsit kirúgsz a hámból, ami az étkezésed mennyiségét illeti.

Annak érdekében azonban, hogy ne kelljen ilyenkor jogosan aggódnod az újra visszaszedhető plusz kilók miatt, tárazz be a  Turbó Diéta csomagunkból!

Miért jó ez? Azért, mert egy-egy nagyobb étkezéssel járó alkalom után könnyű szerrel tarthatsz egy-két csak Turbó Diétás napot, vagy kiválthatod egy hétig turmixszal a vacsorád.

Azt pedig már úgyis jól tudod, milyen finomak a Turbó Diéta turmixok, amikhez rendszeresen töltünk fel ínycsiklandó ízesítési tippeket a weboldalunkra.

Figyeld Akciós oldalunkat és webshopunkat is, mert gyakran hirdetünk meg kedvezményes csomagokat, nyereményjátékokat, és egyéb, szintén jelentős kedvezményekkel járó lehetőségeket!

 

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm