Sikertörténetek

Az egész életem megváltozott

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Erika rengeteget fogyott, hat hónap alatt sikerült 27 kg-tól megszabadulnia, és ez nem csupán a kinézetét változtatta meg.

A fogyással minden más lesz

Persze egy 27 kg-os fogyás önmagában teljesen átalakítja az ember kinézetét. A körvonalain túl egészen más lesz az arca, a testtartása, az egész kisugárzása. De lelkileg is átalakul: megtalálja elveszettnek hitt nőiségét, sminkelni, öltözködni kezd (főleg, hogy elfelejtve az extra méretű ruhákat, most már lehet is), önmagával való viszonyába belekúszik a harmónia, az elégedettség, az elismerés.

Már van ruha a méretemben

Pedig a Nagy Fogyás előtt is jó kedélyű személyiség voltam: elfogadtam a túlsúlyom, jól vagyok így, ahogy vagyok, gondoltam. De azután kiderült, hogy lehet jobb is. Sokkal, sokkal, összehasonlíthatatlanul jobb. Mert nincs ahhoz fogható érzés, amikor először rádöbben az ember egy ruhaboltban: van a méretemben.

Az első és utolsó diéta jojó nélkül

Mindezt hat hónap alatt értem el kitartó fogyókúrával, következetes módszerrel az IdealBody® Nagy Fogyás programjának keretében. Igen, kellett hozzá akaraterő – de egyben azt is kel, mondjam, hogy a végén már szinte szórakozás volt. Éhséget a turmixok miatt egyáltalán nem éreztem, és nekem valahogy eszembe se jutott, hogy olyan ételhez nyúljak, amely káros a szervezetem számára ebben a diétás életszakaszban. Hogyisne! Ha betartom a diétát, holnap meglesz az eredmény  – ez az első (és egyben utolsó!) diéta, amelyben nem kellett küzdenem a jojózással.

Működik –  csak be kell tartani és kész

A mérleg megbízhatóan mindig napról napra kevesebbet mutatott, nem volt ingadozás. Hogyne tettem volna meg akkor mindent a biztos eredményért! Kitartottam hát és meg is lett a jutalma: nemcsak a férjem kapott egy új feleséget, de én is egy egészen új életet, amelyben csinosnak és nőnek érezhetem magam és minden napom úgy kezdődik, hogy jó érzés belenézni a tükörbe. Ezt kívánom minden diétázónak!

Erika fél év alatt összesen 27 kg-tól szabadult meg,
éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!

Eredményei számokban:
Derékbőség: 96 cm → 88 cm
Csípő: 112 cm → 102 cm
Comb: 60 cm → 53 cm

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!