Sikertörténetek

Anna is kipróbálta a IdealBody®-t

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Anna mindig is példaképként állt húga előtt. Kitartásával, akaraterejével megmutatta neki, hogy képes lefogyni.

Tizennégy évesen eldöntöttem, hogy le fogok fogyni. Rosszul estek a megvető tekintetek és a csúfolódások. Ráadásul a húgom a példaképének tartott. Szerettem volna megmutatni neki, hogy kitartó vagyok és le tudok fogyni, ezzel is példát mutatva neki.

Utánaolvastam sok-sok diétás programmnak, aztán rátaláltam az IdealBody®-ra. Az ismerősi körömből többen is ajánlották, azt mondták, hogy hatásos és próbáljam ki.

IdealBody®

Közel két hónapig diétáztam a turmixporral. Az egész nyarat végigvittem. A turmixpor a reggelimet és a vacsorámat helyettesítette.Ebédre kalória csökkentett ételt ettem. Heti négy alkalommal futottam 35 percet. Minden vágyam az volt, hogy lefogyjak!

Folyamatosan mentek le kilók. Mire befejeztem a második hónapot 23 kilóval voltam könnyebb az kezdeti súlyomnál. Nem éheztem és minden nap jól éreztem magam. Fittnek és egészségesnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült.

F. Anna 2013-05-07

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!