Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Anita összesen 25 kg-t adtott le!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Az IdealBody® adta a kezdő lökést az életmódváltáshoz, motivált az eredménye. Azóta odafigyelek az étkezéseimre, a sportolok, az egészségem egyre javul.

Kedves IdealBody® Csapat!

Íme az én fogyókúrám története :)

Azt hiszem sokaknak ismerős: "hízásra hajlamos" alkat, mozgáshiányos életmód, az alvást, pihenést nassolással, dohányzással való pótlás... tizenévesen csak néhány plusz kilóval küzdöttem, de az egyetemi évek, később a számítógép előtt töltött munkanapok során egyre több feleslegre tettem szert. 24 éves koromra 90-100 kg között mozgott a súlyom, megjelentek az ezzel járó egészségügyi problémák, hátfájás, inzulinrezisztencia, metabolikus szindróma. Éreztem, hogy ezen változtatnom kell, de nem ment könnyen. A dohányzást abbahagytam és ezerféle diétát kipróbáltam, melyek tartós, látványos eredményt sosem hoztak.

2012. októberben próbáltam ki az IdealBody®-t, és az első intenzív programmal 6 kg-ot adtam le. Ez annyira fellelkesített, hogy két hét szünet után rögtön belevágtam a következőbe, és további 3,5 kg-tól szabadultam meg. Később is, amikor csak tudtam, visszatértem a könnyített programhoz.

Ez adta meg a kezdő lökést a teljes életmódváltáshoz, hisz volt eredménye, látszata. Azóta odafigyelek az egészséges étkezésre, a sport az életem része, az egészségi állapotom egyre javul.

Összesen 25 kg-ot adtam le, és mert egy ideje megállt a fogyás, újabb intenzív programot szeretnék kezdeni, hogy megszabaduljak a maradék 10 kg plussztól is:)

Üdvözlettel,
P. Anita

IdealBody®

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm