Sikertörténetek

Angyal Klára fantasztikus fogyása

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Klára 6,3 kilótól szabadult meg a 4 hetes verseny alatt. Az étkezések között egyáltalán nem volt éhes, és boldog, hogy az IdealBody®® segítségével elindult a siker felé vezető úton.

A Femina Fogyj velünk! versenyfelhívására jelentkeztem, és legnagyobb meglepetésemre beválasztottak a versenyzők 9 fős csapatába. Nagyon örültem, hogy egy profi csapattal a hátam mögött kezdhetek bele a fogyókúrába. Három kisgyermek édesanyjaként 90 kg fölötti súllyal nem folytathatom tovább az életet. Ráadásul idén lesz a 40. születésnapom, és megígértem önmagamnak, hogy addig 10 kg-ot lefogyok. Természetesen hosszabb távon szeretnék 20 kg-tól megszabadulni és beiktatni mindennapjaimba a futást, amit még a gyerekek születése előtt rendszeresen végeztem.

A kezdetek...

IdealBody®Az IdealBody® csapata már az első találkozáskor nagyon kedves és segítőkész volt. Az első mérés után, ekkor 95 kg voltam, Laura tanácsaival ellátva indultam haza az IdealBody® turmixokkal.

Az útmutatások alapján kéthetes intenzív programmal kezdtem, ez azt jelentette, hogy főétkezésekre csak turmixot ittam. Magam is meglepődtem, hogy két étkezés között nem voltam egyáltalán éhes , a turmix nagyon ízletes és könnyen elkészíthető. Tehát abszolút beépíthető a rohanós mindennapokba.

Persze két nap múlva ráálltam az otthoni mérlegre és csodálkozva néztem a számokat, hogy két kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Ettől persze még motiváltabb lettem, tele voltam energiával. Egyedül a rágás hiányzott ebben az időszakban.

Amitől féltem, hogy nem lesz anyagcserém, de ez a dolog is működött. Két hét után 4 kg-tól szabadultam meg, ami számomra óriási eredmény volt. Ekkor kezdték el mondogatni kollégáim, hogy kezd látványossá válni az IdealBody®-s® fogyókúra. Laurával való konzultáció után, a következő két hétben már csak vacsorára ittam turmixot. Az egy hónapos fogyókúra végére a mérleg 88,8 kg-ot mutatott, tehát mondhatjuk, hogy hat kilót fogytam az IdealBody® segítségével.

Ami a legjobb az egészben, hogy régi ruháim és nadrágjaim újra feljönnek és sokkal de sokkal könnyebben mozgok.

Persze nem csak a gyors eredménynek örülök, hanem annak is, hogy van egy csapat, akik segítségével el tudtam indulni a siker felé és hiszem, hogy kitartással és némi életmód változtatással elérhetem a célom. Ehhez a továbbiakban mindenképp használni fogom az IdealBody®-t, az én kedvenc ízeim a pisztácia és a capuccino. Összességében csak pozitívan tudok nyilatkozni az IdealBody®-val® kapcsolatban.

Nemtől függetlenül tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, mert aki belekezd az IdealBody®-ba® és végig csinálja egy kis akaraterővel biztos lehet a fogyás sikerében!

Angyal Klára

Klára eredménye számokban:

- 6,3 kg súlycsökkenés
- 7 cm csípő körfogat csökkenés
- 11 cm derék körfogat csökkenés
- 5 cm mellkörfogat csökkenés
- 4 cm karkörfogat csökkenés
- 5 cm combtérfogat csökkenés

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!