Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Ági sikerélménye a IdealBody®-val

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Ági már régóta próbálkozott különböző diétákkal sikertelenül, de rátalált az IdealBody®-ra®, amivel rövid idő alatt 6 kg-tól sikerült megszabadulnia.

Régóta próbáltam rávenni magamat fogyókúrára sikertelenül. Általában egy két nap alatt lehetetlenné vált a fogyi folytatása, és én csak híztam, híztam. Átléptem a bűvös 80 kilót és tovább híztam.

Aztán eljött a nyaralás ideje, de nekem már csak öt napom volt addig, azért mégis belevágtam. Remekül sikerült, mert a 80 feletti 3kilót sikerült a nyaralás kezdetéig leadnom. Szerencsére az egy hetes nyaralás alatt sem híztam, és egy hét múlva gőzerővel vetettem magam a diétába. Eleinte jól ment, de családi okokból elkezdtem csalni és ezt azt ettem a diéta mellett. Ekkor már nem tudtam többet fogyni, de a súlyom maradt.

Összesen 6 kilót fogytam. Azóta egy hónap telt el és az egy kiló mozgó súlyon kívül nem szedtem fel többet. A vérnyomásom teljesen visszaállt a 120/80 értékre, ami már évek óta  mindig 140/90 körüli érték volt. Mivel viszonylag hamar fogytam sikerélményem is volt, sokan mondják azóta is, hogy milyen jól nézek ki. A saját mércém szerint viszont még további fogyásra van szükségem, hamarosan folytatni fogom a diétát.

Ági

2010.09.21.

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm