Sikertörténetek

Ági sikerélménye a IdealBody®-val

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Ági már régóta próbálkozott különböző diétákkal sikertelenül, de rátalált az IdealBody®-ra®, amivel rövid idő alatt 6 kg-tól sikerült megszabadulnia.

Régóta próbáltam rávenni magamat fogyókúrára sikertelenül. Általában egy két nap alatt lehetetlenné vált a fogyi folytatása, és én csak híztam, híztam. Átléptem a bűvös 80 kilót és tovább híztam.

Aztán eljött a nyaralás ideje, de nekem már csak öt napom volt addig, azért mégis belevágtam. Remekül sikerült, mert a 80 feletti 3kilót sikerült a nyaralás kezdetéig leadnom. Szerencsére az egy hetes nyaralás alatt sem híztam, és egy hét múlva gőzerővel vetettem magam a diétába. Eleinte jól ment, de családi okokból elkezdtem csalni és ezt azt ettem a diéta mellett. Ekkor már nem tudtam többet fogyni, de a súlyom maradt.

Összesen 6 kilót fogytam. Azóta egy hónap telt el és az egy kiló mozgó súlyon kívül nem szedtem fel többet. A vérnyomásom teljesen visszaállt a 120/80 értékre, ami már évek óta  mindig 140/90 körüli érték volt. Mivel viszonylag hamar fogytam sikerélményem is volt, sokan mondják azóta is, hogy milyen jól nézek ki. A saját mércém szerint viszont még további fogyásra van szükségem, hamarosan folytatni fogom a diétát.

Ági

2010.09.21.

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!