Sikertörténetek

Adrienn: Eltűnt a narancsbőr

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Fiatal, aktív nőként is könnyen beilleszthető a mindennapi életbe az IdealBody®®. Adrienn szerint a program élvezetes és egyszerű volt.

Sportos, vidám, aktív nőnek tartottam magam mindaddig, amíg nem szembesültem azzal, hogy a 173 centis magasságomhoz közel 80 kg társult. 10 év alatt 20 kilót híztam, szerencsémre arányosan. Éreztem, hogy ez így nem mehet tovább és sürgősen változtatnom kell. Az életvitelemen és a táplálkozásomon egyaránt. Fogyókúra? Majd holnaptól… Aztán jött a derült égből villámcsapás, egyik barátnőm meglátta az IdealBody®® Fogyj velünk! felhívását. A kiválasztással egyenes arányosságban nőtt az elhatározás bennem: meg tudom csinálni!

Elkezdtem olvasni a diétáról (igaz már korábban is szemeztem vele a boltok polcait nézegetve), közösségi oldalakon beszélgettem idegen sorstársakkal, ki mit hogyan tapasztalt és a program alatt is folyamatosan, büszkén számoltunk be egymásnak eredményeinkről.

A sok munka és a programok ellenére egy percig sem aggódtam, tudtam, hogy ha fejben eldöntöm, akkor bizony végigcsinálom. Így is lett és most már elmondhatom, csak nyertem az IdealBody®-val®! Egyrészt ismét bebizonyítottam magamnak mennyire igaz a mottóm, ami szerint „nincs lehetetlen, csak tehetetlen”, másrészt látványos az eredmény (kar -4 cm; comb -6 cm; mell, derék, csípő: -7 cm, -10 cm, -4 cm; súly -5 kg) és borzasztóan örülök neki!


Végre könnyebb és karcsúbb vagyok, eltűntek a párnácskáim és a narancsbőröm!
 

Természetesen sok támogatást kaptam a családomtól, barátoktól, kollégáktól, akik egy emberként álltak mögöttem az első perctől az utolsóig. Mindezt bizonyítja, hogy én kaptam a legtöbb szurkolói szavazatot, amit ezúton is szívből köszönök! Ezen kívül sok jó tippet és bíztató szót kaptam az IdealBody®® Háziasszonyától, Laurától is.

Azt kell mondjam, hogy maga a program élvezetes és egyszerű volt! Nem kellett bevásárlással és cipekedéssel bajlódni, főzőcskézni (a zöldséglevest leszámítva, amikor azért rosszul érintett, hogy az imádott zöldségeket nem ehettem meg), több időm maradt más dolgokra úgy, hogy a napi tápanyagbevitel mellett egyáltalán nem voltam se éhes, se fáradt. A csokis turmix az abszolút kedvenc, meggyel vagy eperrel „bolondítva” is mennyei, csak ajánlani tudom

IdealBody®

 

Persze nem mondom, hogy mindig könnyen ment. Svédasztalos vacsorák, bográcspartyk, születés- és névnapozások... De mindig tudtam, hogy mi a célom és nekem a diéta, valamint az egészséges táplálkozás a legfontosabb (még ha korábban sajnos inkább a műkajákat is választottam egy fárasztó nap végén), így maximálisan betartottam. A határozott fellépésem mindenkit meggyőzött, nem volt apelláta.

Külön öröm, hogy a négy hét alatt többen érdeklődtek, miről is szól a diéta, mikor mit eszek, hogy érzem magam, stb. Több ismerősöm – az eredményeimet és a lelkesedésemet, kitartásomat látva – elkezdte a diétát, remélem hasonló sikereket könyvelhetnek el maguknak!
Mert nőként hatalmas boldogság, ha egyre jobban érzem magam a ruháimban, dicsérő szavakat és elismerő pillantásokat kapok.

Mindezt pedig az elszántságomnak, kitartásomnak és az IdealBody®-nak® köszönhetem! Folytatom tovább a diétát, amíg újra bombaformába nem kerülök!

Adrienn fogyása számokban:
 
  • - 4,6 kg súlycsökkenés
  • - 4 cm csipő körfogat csökkenés
  • - 10 cm derék körfogat csökkenés
  • - 7 cm mellkörfogat csökkenés
  • - 4 cm karkörfogat csökkenés
  • -10 cm combtérfogat csökkenés
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!