Sikertörténetek

A változókorban is lehetsz karcsú és csinos

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Julianna számára a változókor igazán üdítő változásról szólt: a 30 napos program segítségével látványosan fogyott, újra csinos ruhákat hord és csak úgy ragyog!

Szinte észrevétlenül változtam túlsúlyossá

51 éves múltam, fizikusként dolgozom. A szülés utáni években a mozgáshiány és az életmód megtette a hatását, 18 kilót híztam. A változókorba érkezve úgy döntöttem, ez másképp fog a változásról szólni számomra: ebben a korban is lehetünk még csinos, vonzó nők, ha teszünk érte! És én tettem is, jelentkeztem az IdealBody® Nagy Fogyás versenyére.

Hogy mit adott nekem ez a diéta? Beszéljenek a számok!

Ideje is volt, hiszen ekkor a 168 cm-es magasságomhoz a következő, számomra elrettentő méretekkel jelentkeztem:

Testsúly: 88,9 kg → 75 kg (-13,9 kg)
Derékbőség: 99 cm → 83 cm
Csípő: 113 cm → 101 cm
Comb: 67 cm → 56 cm*

Jelentősen nőtt az önbizalmam és már közel a cél!

A turmixok finom ízét és hatékonyságát ismertem, használtam már többfélét, és az IdealBody® a leglaktatóbb. Nem is csalódtam: javult a teherbírásom, remekül éreztem magam, és az első 30 napos program végére már nagyon látványos volt a változás. Jelentősen nőtt az önbizalmam, élvezem, hogy végre újból csinos ruhákat vehetek fel. Még 7-8 kg-ot szeretnék fogyni, és nagyon jó érzés, hogy csupán már ennyit kell megtennem azért, hogy teljesüljön végre az álomalakom!

IdealBody®

Az ő története is érdekelhet: 

IdealBody®
IdealBody®
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!