Sikertörténetek

A IdealBody® megint bizonyított

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

"Ismét rátaláltam az IdealBody®-ra®. Egyszer már segített pár éve néhány kilótól megszabadulni, ezért úgy gondoltam újra megpróbálom."

Sokszor hallottam ismerősöktől, hogy egyre kövérebb vagyok. Naponta kérdezték tőlem: Miért eszel annyit? Több fogyókúrába belekezdtem, de szinte semmi változást nem tapasztaltam, és egyre csak híztam. Teljesen kétségbe estem, főleg, amikor az egészségem is romlani kezdett. Vizesedtem, lépcsőzésnél már az elején alig kaptam levegőt, futni egyáltalán nem tudtam.

Ekkor ismét rátaláltam az IdealBody®-ra®. Egyszer már segített pár éve néhány kilótól megszabadulni, ezért úgy gondoltam újra megpróbálom.

Rögtön az Intenzív Programot választottam. Vettem 3 doboz turmixport, antioxidáns és sav bázis tablettát és tejet.

A tisztító kúra után nem sokkal éreztem, hogy felpuffadok és fáj a gyomrom. Rájöttem, hogy a tej okozza, ezért laktózmentes tejre tértem át. Ezután a közérzetem jobb lett, reggel, délben és este mindig ugyanabban az időben ittam meg a turmixot.

A két hetet végig csináltam és így 8 kg-ot fogytam.

Elégedett vagyok az eredménnyel és folytatom a Könnyített programmal, ahol reggel este IdealBody®® turmixot iszok, ebédre  egy könnyű egytál ételt eszem. Könnyen lehet tartani, mert nem vagyok éhes. Célom a 70 kg, ami már nem is tűnik olyan elérhetetlennek.

2014.10.04. M. Zsuzsa, alias Mojzsu (51 éves)

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!