Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

A férjem visszakapta a csinos nőt, akibe beleszeretett

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Noémi édesanyaként vágott bele a diétába és az elmúlt egy évben leadta a terhesség után rajta maradt súlyfelesleget, azaz kereken 10 kilót. Mindezt éhezés és önsanyargatás nélkül!

"Szeretném én is megosztani röviden fogyásom történetét önökkel, mert boldog és büszke vagyok, hogy sikerült elérnem a célomat, melyben a Turbó Diéta segített.

Amikor terhes lettem, eléggé elengedtem magamat, sokat ettem, keveset mozogtam, ezzel pedig sajnos simán sikerült magamra szednem kb. 15 plusz kilót. Szülés után kb. 74kg-mal jöttem haza, ami a megszokott súlyomhoz képest még mindig legalább 10kg-mal több volt.

Egy nő szeret szépen öltözködni, de ez nehéz, ha a szép ruhák nagy méretben már nem azt mutatják a tükörben, amit látni szeretnénk, vagy legalábbis, amire azt mondhatjuk, hogy hm, az a nő a tükörben igenis jól néz ki!... Én szeretem magamat csinosnak látni, szeretném visszaadni a férjemnek (aki bárhogy nézzek ki ugyanúgy szeret) a csinos nőt, akibe beleszeretett, azt pedig nem szeretném, ha a gyermekemet úgy emlegetnék a pajtásai, mint a kisfiút, akinek a kövér anyukája van. Lehet, hogy ez butaság, de mind másképpen éljük meg az érzést, ami ösztönöz, hogy valamilyen módszerrel fogyni kezdjünk. Én ezekkel a gondolatokkal kezdtem bele a Turbó Diétába, meg a ténnyel, hogy mozogni jóformán csak akkor van időm, ha alszik a gyermekem.

Turbó Diéta

Két 14 napos programot, majd egy 30 napos programot vittem végig, ezzel sikerült leadnom azt a 10kg-ot, amit akartam. Persze mindezt nem rögtön egymás után, hanem egy év leforgása alatt, de így is elértem a célomat. Szerencsére, ha a fejembe veszek valamit, akkor nagyon kitartó tudok lenni, így nekem a két rövidebb program jobban tetszett, melyek alatt megszabadultam egyszer 4, majd 3kg-tól, végül a maradékot is sikerült leadnom a hosszabb kúra alatt, így ma már csak 63kg-ot mutat a mérleg.

Tetszett, hogy amit ehetek, az finom, még ha nem is szabad sokat, vagy mást enni; és az is tetszett, hogy némi kevés plusz mozgás is elég volt így a célhoz. A tisztítókúrát is becsületesen megcsináltam, bár a hideg kiráz a sós víz gondolatára is, de úgy vélem, az is szükséges része volt a folyamatnak. Nem éheztem, nem haltam bele, hanem végre elértem a célomat, ami lassan, de biztosan boldogabbá és magabiztosabbá tesz az életben, és megbékít végre saját magammal.

Ráadásképpen az eredmény szépen ösztönöz, hogy továbbra is figyeljek oda magamra, hiszen azért még van mit alakítanom a testemen, tehát vehetjük úgy, hogy ez a diéta kikövezte az utat előttem, ami egy csinosabb testhez és egy magabiztosabb, önbizalommal telibb élethez vezet."

 

Az ő sikertörténetük is érdekelhet:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm