Tudomány

30 napos HEALTHY ME diéta

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A 30 napos diéta és fogyókúra programot kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánljuk, ami egy szünet nélkül ismételhető, hatékony diétaprogram. A 30 napos diétánkkal könnyedén, éhezés és szenvedés nélkül fogyhatsz!

30 napos diétaA 30 napos életmód program célja, hogy ezzel az újfajta táplálkozási rendszerrel segítsen az anyagcserédnek optimálisabb ritmust és működést kialakítani. Hiszen az egészség és a karcsúság, a jó közérzet és a szép bőr azon múlik, jól működik-e az anyagcseréd. 

Az IdealBody® egyik titka a speciális és minőségi fehérje bevitelben 30 napos fogyókúrarejlik, amelynek segítségével rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett! A turmixitalban lévő többi tápanyag biztosítja, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt.

A diéta alatt az egészséges súlycsökkentés érdekében meghatározott rendszert kell követned, az IdealBody® turmixpor adagolását pontosan be kell tartanod! Rendszeresen fogsz étkezni - a turmixital tápanyag összetételénél fogva ételnek számít(!) - így a hiedelmekkel ellentétben nem fogsz éhezni! Tudd meg, hogyan:

A 30 napos diéta étrendje és menete   

Fogyókúra program: Mozgás és diéta 

Fogyókúra tanácsadás  

    

  

A 30 napos diéta étrendje és menete.

A fogyókúra program során 3, 4 vagy 5 étkezés kialakítását javasoljuk, testmagasságtól függően, az alábbiak szerint:

30 napos diéta étrend

Tehát, hány étkezést javaslunk naponta?

  • 180 cm felett: reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora (5 étkezés)
  • 165-180 cm között: reggeli-ebéd-uzsonna-vacsora (4 étkezés)
  • 165 cm alatt: reggeli-ebéd-vacsora (3 étkezés)

Ha túlzott teltségérzetet tapasztalsz, nyugodtan hagyd el az uzsonnát!
Tipp: Ha intenzíven sportolsz, igyál plusz fél-fél adag turmixot edzés előtt és után.
 

Az alábbi leírásban az egyszerűség kedvéért végig 3 étkezés szerepel, de ez ne tévesszen meg, a magasságodnak megfelelő számú étkezést alakíts ki magadnak a diéta alatt. 

1. szakasz (1-2-3. nap)

egy hónapos fogyókúraA diéta program első 3 napjában a szervezetet megszabadítjuk a méreganyagoktól, lelkileg és fizikailag is átállunk, ráhangolódunk a fogyókúrára. Bár szigorúnak tűnik, hidd el, jól fog esni a szervezetednek ez a néhány napos salaktalanítás.

HOGYAN? Minden étkezést helyettesíts 1 adag IdealBody® turmixitallal. 

2. szakasz (4-17. nap)

komplett diétás étrendA diéta étrendje könnyen betartható, nem igényel komoly életmódváltást, a plusz kilók mégis napról napra fogynak. Ebben a szakaszban a cél, hogy folyamatosan haladjunk a kitűzött álomsúly felé. A szervezeted feltöltődik vitaminokkal, de a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban van.

HOGYAN? A reggelit, vacsorát (szükség szerint a tízórait, uzsonnát is*) helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal. Ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag,  és szénhidrátszegény ételt fogyassz. Ha változatosságra vágysz, az uzsonna lehet 300 kcal értékű étel is. 

3. szakasz (18-30. nap)

fogyókúra programTudtad, hogy a szervezeted egy fogyókúra után automatikusan elkezd visszaállni az eredeti, megszokott testsúlyra? Ezért szükség van egy stabilizáló időszakra, amikor az anyagcserédet és az elmédet hozzászoktatod az új testsúlyhoz, táplálkozási mennyiséghez, rendszerhez.

HOGYAN? A vacsorát (szükség szerint a a tízórait, uzsonnát is*) helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal. Napi kalória beviteled ezen felül 1200-1500 kcal értékű, fehérjében gazdag, és szénhidrátszegény étel legyen.

*Ha a magasságod alapján szükséges uzsonnát és tízórait is fogyasztanod, akkor az lehet fehérjedús, szénhidrátszegény étel 300 kcal értékben, vagy 1 adag IdealBody® turmix.

Tipp: Ha további súlytól szeretnél megszabadulni, kezdd elölről a diétát! Ez az ALAP diéta egymás után szünet nélkül ismételhető a kívánt súly eléréséig. Ha 40 kg vagy annál több súlyfelesleged van, akkor nézd meg a Duci diétát, amit direkt a nagyobb túlsúllyal rendelkezőknek dolgoztunk ki.

40 kg plus diéta Pre bacuľatých
40 kg plus diéta Pre bacuľatých

Vážite výrazne viac, ako pred tým? Máte pocit, že vysoká hmotnosť Vás zaťažuje, ste stále unavená a vyskytli sa už aj zdravotné problémy? Prípadne už dlhšiu dobu ste obézna a doteraz nič nepomohlo?

Fogyókúra program: Mozgás és diéta. 

A diéta mozgás, intenzív sport nélkül is jól működik, hiszen a testsúlyodat 80%-ban a táplálkozásod határozza meg.

Ha eddig is mozogtál, akkor természetesen az 1 hónapos diéta alatt is folytathatod a sportolást, ez esetben viszont az adagolás módosítására lesz szükség. Amikor intenzíven sportolsz (min. 45-60 percet), akkor az edzés előtt és után igyál meg fél-fél adag vízzel készített IdealBody® turmixot. Ha ennél intenzívebben sportolsz, kérj személyre szabott tanácsot.

Ha azonban eddig nem mozogtál, akkor ne a diétával egy időben kezdj intenzív testmozgásba, mert sok lesz a szervezetednek ennyi változás. Ha szeretnél ezen a téren is fejlődni, kezdd apró lépésekkel, pl. szállj le korábban a buszról, és tempós sétával folytasd az utad, vagy válaszd a lépcsőt lift helyett, stb.

harminc napos diéta eredményei

Fogyókúra tanácsadás.

Az 1 hónapos fogyókúra előtt, alatt és utána is kérheted Tanácsadóink segítségét is! Az eredmény egyénenként változó, de minden támogatást magadunk, hogy kihozzuk a diétádból a maximumot!  Ha a webshopunkon keresztül rendelsz, lehetőséged lesz feliratkozni az ingyenes online tanácsadásunkra, melyben mintaétrenddel, hasznos tanácsokkal látunk el és a mindennapi motivációt is biztosítjuk! Élj ezzel a lehetőséggel!