Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

11 kilót adtam le 6 hét alatt!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

49 éves vagyok, és igazi modellkarrier áll mögöttem. Én voltam az, akinek a tűsarkait egy ország láthatta plakátokon, eladtam sok farmert. Mindig fontos volt nekem, hogy jól érezzem magam a bőrömben, a szülésem után is hipp-hopp visszafogytam.

Úristen, meghíztam!

IdealBody®IdealBody® előtt 46 évesen viszont egy magánéleti válság miatt velem is megtörtént, amire sosem gondoltam volna: fél év alatt 10-12 kiló is felugrott. Szörnyű még csak belegondolni is: olyan volt, mintha 24 félkilós csomag zsírt cipelnék magammal! Arról nem is beszélve, hogy az állóképességem nagyon rossz lett, szúrt a szívem, és állandóan fájt a derekam, a lábam. Régi gerincsérülésem miatt a helyzet még rosszabb volt, főleg, hogy taxisként napi 10-12 órát ülök, a szabadidőmet pedig inkább a fiammal töltöm, mozgásra már nem jut időm.

Utálom magam!

Majdnem három év telt így el, de amikor tavaly augusztusban belenéztem a tükörbe, azt éreztem: utálom, amit látok. Azonnal meg akartam szabadulni a kilóktól!

6 hét alatt 11 kiló

Másnap el is kezdtem az IdealBody®-t, aztán hat hétig meg sem álltam! Ez alatt az idő alatt egyszer sem voltam éhes, és a jojó-hatás is teljesen elmaradt. Azóta minden gond nélkül tartom a súlyom, de az IdealBody® fehérjeturmixtól nem tudnék elszakadni. Egyszerűen imádom az epres ízűt, reggelire mindig ezt iszom, és néha a vacsorám is ez!

Utánam fordulnak a férfiak!

A 75 kilómból ez alatt a másfél hónap alatt 64 lett: elértem a 167 cm-es magasságomhoz illő ideális testsúlyomat. Ráadásul mennyivel jobban érzem magam! Hihetetlenül élvezem, hogy újra utánam fordulnak a férfiak! És persze ott a hétéves fiam, akiért felelős vagyok: megnyugtató érzés, hogy mindent megtettem az egészségemért!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm