Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

10 dolog, amiért érdemes nyáron diétáznod!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Szeretnél a legklasszabb fürdőruhádban pompázni a strandon? Pontokba szedtük Neked, hogy miért jó nyáron is fogyókúrázni.

Úgy döntöttél idén végre megszabadulsz a súlyfeleslegedtől. Nem csak azért, mert nagyon makacsul rád kapaszkodtak, hanem azért is, mert megfogadtad, hogy a legklasszabb fürdőruhádban fogsz pompázni a strandon. Persze igyekszel olyan diétát követni, amit egész évben is használni tudsz, ha esetleg mégis visszaszaladna rád néhány makacs kiló.

Mint mindig, most is úgy tűnik, hogy számodra a pontos szervezés, a rendszer betartása a legfontosabb, így először is pontokba szedtem, hogy miért jó nyáron is fogyókúrázni.

1.    Elsősorban azért, mert most szembesültél azzal, hogy a tavalyi gardrób túl jól néz ki ahhoz, hogy némi téli nassolás miatt mindenből újat kelljen venned. Mióta lekerült rólad a kardigán és a hosszú nadrág, még inkább látszik, hogy hol vannak a kényes területek.

2.    Bár amikor meleg van napközben kevesebbet ennél, este pedig pótolnád az egész napi „lemaradást” mégis törekedni kell arra, hogy egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozz! Tudom, hogy félhetsz a nyári fogyókúrától, mert gyengének érzed magad. Az az igazság, hogy rendszeres és kiegyensúlyozott tápanyagbevitel mellett ez nem fordulhat elő.

3.    Végre, nem kell fagyasztott zöldségeket és gyümölcsöket enned, ezt pedig az artériáid is meg fogják köszönni, hiszen a tisztulásukhoz a friss termékeken keresztül vezet az út!

Turbó Diéta

4.    A könnyű salátákhoz ehetsz olíva, lenmag, szezám és szőlőmag olajat is, ami jót fog tenni a szívednek.

5.    Mivel már olyan meleg van, hogy az emberek minimális ruhadarabokat hordanak, ez nálad két dolgot jelenthet: sokkal motiváltabb vagy, és a több kedved van mozogni is. Ilyenkor már nincsen szükséged jutalom sütire a nap végén, és szívesebben kimozdulsz  a szabadba is.

6.    A növényi rostok rendbe teszik az emésztésedet is, így a felhalmozott salakanyagoktól könnyebb lesz megszabadulnod.

7.    Gondolom te is – mint én és a legtöbben - elfelejtesz eleget inni, de most, hogy jóval magasabb lett a hőmérséklet, nem lesz gond elfogyasztanod a napi minimum két liter folyadékot. Pláne, ha mindig van nálad egy trendi kulacs, benne hideg és frissítő vízzel.

8.    Nem vagy nagy rajongója az edzőtermeknek? Nem baj! Szépen ismét elkezdhetsz a szabadban mozogni. Ha szeretsz sétálni, apránként visszaszokhatsz a gyaloglásra, kocogásra, futásra. Mehetnél munkába is gyalog, ugye? Olyan szép idő van!

9.    Anyagcseréd optimalizálásának érdekében minden reggel megihatsz egy pohár frissen préselt zöldséglevet vagy citromos vizet. Most már a pénztárcád sem fogja bánni!

10.    Ha igazán eltökélt leszel, nem mész a gyorsbüfék közelébe, inkább otthon készítsd majd el az ebédedet, amit magaddal tudsz vinni a munkahelyedre is.

Az a jó a nyárban, hogy bárhová nézel, minden megerősít abban, hogy ebbe az irányba kell tartani! Jobbnál jobb csajokat látni az utcán, itt senki nem maradhat le ;-)

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm