Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

Sport mellett sem kell tartanod a diétától, hiszen megfelelő módszerrel izmot nem, csak zsírt veszíthetsz! Ha van egy kis eltüntetni való „hőszigetelés” rajtad, amitől nem látszik, milyen sok munka van az alakodban, akkor Sportos programunk pont neked szól! Mivel a testsúlyod 80%-ban a táplálkozástól függ, ezért már egy apró változtatás is látványos eredményt hozhat.

A diéta során:

1

Akár az összes étkezésed kiválthatod a magas minőségű, 40% fehérjetartalmú turmixokkal, így még főznöd sem kell.

2

A magas, 162-es biológiai értékű fehérjekomplex megvédi az izmaidat a diéta alatt, így a fogyás zsírból történik.

3

A turmix rostokat, zsírsavakat, vitaminokat és a szükséges szénhidrátot is tartalmazza, így nem kell egy egész marék étrendkiegészítőt szedned.

4

Azokon a napokon, amikor aktívan sportolsz, iktass be egy plusz étkezést: edzés előtt és után igyál meg fél-fél adag vízzel készített turmixot.

Miért nehéz sportos életmód mellett fogyni?

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

Sokan gondolják, hogy aki sportol, annak nincsenek súlyproblémái, ez azonban természetesen nincs így. Arra viszont pont elég ez a tévhit, hogy elbizonytalanítson: biztos te csinálsz valamit rosszul, benned van a hiba. Az igazság viszont az, hogy a testsúly döntően a táplálkozáson múlik.

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

A diéta szó hallatán természetesen tartasz az izomvesztéstől, hiszen nem azért edzel kő keményen a teremben, hogy elveszítsd a kemény munka eredményét. A helytelen fogyókúrák gyakran az izmokat építik le elsőként a nem megfelelő tápanyagbevitel következtében, ám ha okosan diétázol, ez nem fordul elő.

A kockákat számold a hasadon, ne a kalóriát az ételedben!

A fizikai aktivitáshoz kell a megfelelő kalóriabevitel, így megvonáson alapuló fogyókúrát már csak ezért sem lehet ilyenkor követni. Az alacsony kalóriás, ugyanakkor megfelelő összetételű és minőségű, egészséges fogások elkészítése viszont rengeteg időt és energiát vesz el. Olyan megoldás kell, ami nem igényli egy sztárszakács képességeit.

További hasznos tudnivalók a Sportos programról

Sport mellett a diéta során elsődleges szempont az izmok védelme és az erőnlét megtartása. Ha edzel, akkor természetesen úgy szeretnél megszabadulni attól a pár makacs kilótól, hogy az eddigi eredményeidet véletlenül se kockáztasd. Éppen ezért olyan kiegyensúlyozott diétára van szükséged, ami ezt garantálni tudja. 

Az IdealBody®-ban lévő 40% fehérje pont ezt biztosítja: hogy a fogyás zsírból, ne az izmokból történjen. A turmix biológiai értéke 162-es, ami azt jelenti, hogy a benne lévő fehérje sokkal jobban hasznosul a szervezetedben, mint a tojás vagy a túró. A biológiai érték az a szám, ami megmutatja, hogy a bevitt fehérje milyen mértékben és milyen gyorsan hasznosul, tehát hogy a szervezet mennyire képes beépíteni azt a saját működésébe. Az általános referenciának számító egész tojás biológiai értéke 100, tehát 100%-ban hasznosítani tudja az emberi szervezet, a túróé pedig például csak 81. A különböző fehérjekészítményeken gyakran találkozhatunk 100 fölötti értékkel.

A különleges fehérjekomplex mellett az IdealBody® turmixokban minden szükséges tápanyag megtalálható, ami ahhoz járul hozzá, hogy jól bírd az edzést, ne legyen gond az erőnléteddel és hogy végig kiegyensúlyozott és lendületes legyél a diéta ellenére is. A fogyókúra során több módszer szerint is alkalmazhatod a turmixot:

IdealBody®IdealBody®