Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Mi van benne és hogyan hat?

Kíváncsi vagy, mi a Turbó Diéta® működésének titka? Mitől fogyaszt látványosan, az eredmény hogyan tartható meg hosszú távon, és hogy-hogy nem leszel éhes a diéta során? Eláruljuk!

A Turbó Diéta® egy német orvos által - magyar recept alapján - kifejlesztett módszer, melynek segítségével elérhető az egészséges súlycsökkenés. Az újfajta táplálkozási rendszer lényege:

  • a jó minőségű fehérjék bevitele, mely elengedhetetlen az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez,
  • a szervezet minden fontos tápanyagot megkap a diéta során, így feltöltődik vitaminokkal,
  • és mindeközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!

Turbó Diéta

A szervezeted a diéta során hozzászokik az újfajta táplálkozási rendszerhez, az anyagcseréd optimálisabb ritmust vesz fel, így a diéta végén nem fogod visszahízni a leadott kilókat, elkerülhető a jojó-effektus.

A Turbó Diéta® során nincs koplalás, hiszen rendszeresen, jó minőségű táplálékot eszel, és zsírból fogyaszt, így a diéta után kis odafigyeléssel a  jojó-effektus elkerülhető!

Mi az a jojó-effektus és miért olyan nehéz zsírból fogyni?

Testünk az éhezés átvészelésére egy állandó tárolórendszert működtet: a zsírszövetet. Amikor koplalunk, dragsztikus energiamegvonással járó fogyókúrát tartunk, szervezetünk nem a zsírszöveteket, hanem az izmokat kezdi el leépíteni, egyúttal lelassul az anyagcsere is. Amikor a test újra táplálékhoz jut, máris elkezd felkészülni a következő éhezéses időszakra, vagy feltölti a zsírtartalékaidat! Ennek a rendszernek köszönhető, hogy az ember akár hónapokig is túléleli az alultáplálságot, éhezést.

Mit tartalmaz a speciális Turbó Diéta® fehérje turmixpor?

Mindent tartalmaz, amire a szervezetednek szüksége van:

  • ideális mennyiségben: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírsavakat,
  • rostot, 22 féle vitamint és ásványi anyagot.
  • 40% fehérjét, többféle forrásból, így az izmok "védelme" biztosított!

Segítségével:

  • a vércukorszinted stabil lesz a diéta alatt, elkerülnek az éhségrohamok,
  • az anyagcseréd beáll egy ideális ritmusra, szinte átprogramozódik a diéta alatt,
  • komoly mennyiségű testzsír ég el naponta!

Turbó Diéta

A Turbó Diéta különlegessége a benne található fehérjekomplexben rejlik. A turmix 3 különböző forrásból származó fehérjét tartalmaz, amik együtt kiemelten nagy hatékonysággal épülnek be, azaz a Turbó Diéta biológiai értéke extra magas

A biológiai érték mutatja meg, hogy a bevitt fehérje milyen mértékben képes hasznosulni, tehát hogy a szervezet mennyire képes beépíteni a saját működésébe. Az egész tojás biológiai értéke 100, tehát 100%-ban hasznosítani tudja az emberi szervezet. Ez a mérőszám azt is mutatja, milyen gyorsan és milyen hatékonysággal képes a szervezetünk felhasználni az elfogyasztott fehérjét.

A különböző fehérjekészítményeken gyakran találkozhatunk 100 fölötti értékkel, a Turbó Diéta biológiai értéke például 162.

Hogy-hogy nem leszel éhes?

Kokteil je plnohodnotná strava, obsahuje všetko pre zdravé fungovanie organizmu.
Kokteil je plnohodnotná strava, obsahuje všetko pre zdravé fungovanie organizmu.

Aj keď jeho tvar nie je obvyklý, pretože je tekutý a nie tuhý, vzhľadom na svoje bohaté zloženie sa považuje za kompletné jedlo. Verte mi, že obsahuje všetko, čo potrebujete: ak by ste boli kozmonaut, mohli by ste si ho vziať so sebou ;-)

Még ha a formája nem is a megszokott, hiszen folyékony és nem szilárd, gazdag összetételénél fogva teljes értékű ételnek minősül. Hidd el, minden meg van benne, amire szükséged van: ha űrhajós lennél, oda is magaddal vihetnéd ;-)

A diéta alatt végig rendszeresen fogsz étkezni, kialakul egy ritmus, amihez a szervezet nagyon könnyen alkalmazkodik. Az anyagcseréd optimálisabban tud működni, és a felesleges kalóriák nem fogják terhelni az emésztőrendszered. Meg fogsz lepődni, mennyire dinamikus és felszabadult leszel!

Jókedvvel fogyókúrázhatsz, és készülhetsz a közelgő bikini szerzonra!

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!