Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Vigyázat, egy bombázó anya az utakon!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Zita vagyok, egy tíz hónapos kislány édesanyja. Úgy alakult, hogy egyedül maradtam a gyerkőcömmel és még a korábbi munkahelyem is megszűnt, így miközben egymagam küzdöttem a csöppséggel, állást is kerestem.

Szerintem, sejthető, hogy mindennel foglalkoztam csak éppen azzal nem, hogy nézek ki. Ennek köszönhetően összevissza ettem, amit csak tudtam és egyre-másra szedtem fel a kilókat. Egyre kevésbé éreztem magam nőnek, pláne vonzó, lehengerlően szép nőnek. Az önbizalomhiány a munkakeresésben is megnyilvánult és már nem is gondoltam egy esetleges új pár megtalálásában, főleg, hogy tele voltam csalódással.

Egy szép napon azonban elhatároztam, hogy megújulok. Nem tudtam, hogy fogjak hozzá, ezért írtam egy skiccet, miszerint először lelkileg kell rendezzem magamban a múltat, tanulnom kell házasságom béli hibákból. Ezt követően jöhet a fizikai erőnlét, a fogyókúra, ahol célként mínusz 12 kg-ot tűztem ki és utána természetesen az új ruhák. ;)

Szépen összeszedtem magam, és akkor jöhetett is a fogyókúra. Na igen, itt egy kicsit elakadtam. Rengetegen esküdtek a saját módszereikre, melyek között még véletlenül se volt két egyforma. Mikor már teljesen elkavarodtam az információáradatban, úgy gondoltam, ezúttal is vázlatokba szedem, amit szeretnék.

Kardinális pontjaim az alábbiak voltak: legyen finom, amit fogyasztok és ne kívánjam az édességet mellette, legyen tápláló, hogy ne kelljen éheznem és közben minden tápanyagot, ásványi anyagot bevigyek a szervezetembe. Fontos volt számomra, hogy ne hízzak vissza, azaz a diétám ne csak a fogyásban segítsen, de utána meg is tudjam tartani általa a súlyomat.
Félelmetes, hogy az ember egy határozott vázlattal, milyen gyorsan megtalál mindent, ami számára megfelelő. Így ismerkedtem meg a Turbó Diétával.

Tényleg ilyen egyszerű?

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm