Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Új mixer a fronton - Péter blogja, 12. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Megalakult a Turbó Diéta turmixer ötös! Szombat esténként koktél partikat csaptunk a fiúkkal, de nem akármilyeneket. Kevertük az ízeket és szinteztünk.

Rétegeztük a különböző ízű és színű turmixokat, szigorúan ügyelve, hogy az adagok megfelelőek legyenek. Némelyek tetejét meg is fűszereztük, pl. fahéjjal. Nagyon klasszul néztek ki és miközben készítettük őket sztorizgattunk, szívattuk egymást. Mondanám, hogy úgy, mint addig is, de valahogy felszabadultabban.

Azt hiszem, mi öten új és hihetetlen, de egészséges hobbit találtunk. Aki fogyni nem akart, csak súlyt megtartani, az az esti vacsiját váltotta ki egyedi, különleges, rétegzett turmixainkkal.

Mivel én is fittebb lettem, újult erővel módosítottam az adatlapomat a társkeresőn. Már a kimenő leveleim is sikeresebbek voltak, de az első randik is. ;)

Két hónap múlva pedig megtörtént velem a csoda. Rátaláltam egy fantasztikus nőre, aki nem tudom hol bujkált idáig, de az már biztos, hogy ezután csakis együtt.

Összességében tizenöt kg-al kevesebb vagyok, a súlyomat egy éve tartom már, megtaláltam a páromat, új hobbim lett és valahogy úgy fittebbnek is érzem magam. Nekem bejött az élet! :)

Köszönöm a Turbó Diéta csapatának a sok segítséget! Nem tudom, hogy férfi sorstársaimhoz mennyire jut el ez az üzenet, de én azt mondom, ne restelljetek belevágni bármely Turbó Diéta programba, mert ha valami, ez megéri, és közben nem lesztek egyedül!

Mi jöhet még?

További cikkek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm