Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Tökéletesség kényszerből? - Anya lefogy! Blog 6. rész

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Nagyon fontos dologról szeretnék ma írni, hiszen nap mint nap, találkozom a problémával, ami a nők nagyobbik részét érinti.

07.21.

IdealBody®Ez pedig a „tökéletesnek kell lennem” kényszere ami az újságok címlapjairól, és a televízióból is rendszeresen ránk köszönt. Nagyon veszélyes dolog ideálokhoz hasonlítani magunkat, főleg azért is, mert soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a magazinok címlapjain mosolygó sztárok nagyon komoly gépezettel a hátuk mögött dolgoznak szépségükön, és még ebbe is besegít egy jó grafikus és a photoshop program.

Senki ne higgye azt, hogy a foci vébén felvonuló Giselle nem nagyszerű genetikájának és kőkemény edzéseknek köszönheti tökéletes alakját. Ilyen testből jó ha száz akad széles e világon, tehát mindig szem előtt kell tartani, hogy nem ez az etalon. Az etalon ugyanis Európában a 40-es méret. Ez az amivel az átlag nők rendelkeznek, és sokaknak még ez is rengeteg munkájukba kerül.

IdealBody®A húszas éveim egy részében folyamatosan azzal voltam elfoglalva, hogy fogyjak legalább öt kilót, volt, hogy tízet, és bizony nagyon nehezen sikerült. Akkor néztem végig a családi fotókat, és rájöttem, hogy az én genetikám ilyen: széles csípő, erős lábak. Akkor sem lesz vékonyabb a bokám, ha lefogyok egy egész méretet, pont úgy, ahogy a füléből sem tud fogyni az ember.

Átlagos nő vagyok tehát akinek hosszú időbe telt elfogadni önmagát, és aki mindig a fejéhez kap, ha csont sovány lányokat hall arról beszélgetni a kávézóban, hogy ők bizony inkább nem esznek semmit egész nap, inkább cigiznek és kávéznak, hogy hétvégén beleférjenek a 36-os miniruhájukba. Most komolyan: nem őrület ez? Ilyenkor legszívesebben megfordulnék, és megkérdezném őket, normális szerintetek amit csináltok?

Jó lenne, ha megtanulnánk szeretni önmagunkat, hiszen mindegyikőnk úgy különleges ahogy van. És nem mások, hanem a saját magunk kedvére diétázni, egészségesebb ételeket fogyasztani, mozogni, és ledobni néhány kilót. Jó lenne, ha nem kergetnénk buta álom képeket. Hiszen önmagunkban vagyunk egyediek és megismételhetetlenek, igaz hölgyeim?

További részek:

IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm