Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Tökéletesség kényszerből? - Anya lefogy! Blog 6. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Nagyon fontos dologról szeretnék ma írni, hiszen nap mint nap, találkozom a problémával, ami a nők nagyobbik részét érinti.

07.21.

Turbó DiétaEz pedig a „tökéletesnek kell lennem” kényszere ami az újságok címlapjairól, és a televízióból is rendszeresen ránk köszönt. Nagyon veszélyes dolog ideálokhoz hasonlítani magunkat, főleg azért is, mert soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a magazinok címlapjain mosolygó sztárok nagyon komoly gépezettel a hátuk mögött dolgoznak szépségükön, és még ebbe is besegít egy jó grafikus és a photoshop program.

Senki ne higgye azt, hogy a foci vébén felvonuló Giselle nem nagyszerű genetikájának és kőkemény edzéseknek köszönheti tökéletes alakját. Ilyen testből jó ha száz akad széles e világon, tehát mindig szem előtt kell tartani, hogy nem ez az etalon. Az etalon ugyanis Európában a 40-es méret. Ez az amivel az átlag nők rendelkeznek, és sokaknak még ez is rengeteg munkájukba kerül.

Turbó DiétaA húszas éveim egy részében folyamatosan azzal voltam elfoglalva, hogy fogyjak legalább öt kilót, volt, hogy tízet, és bizony nagyon nehezen sikerült. Akkor néztem végig a családi fotókat, és rájöttem, hogy az én genetikám ilyen: széles csípő, erős lábak. Akkor sem lesz vékonyabb a bokám, ha lefogyok egy egész méretet, pont úgy, ahogy a füléből sem tud fogyni az ember.

Átlagos nő vagyok tehát akinek hosszú időbe telt elfogadni önmagát, és aki mindig a fejéhez kap, ha csont sovány lányokat hall arról beszélgetni a kávézóban, hogy ők bizony inkább nem esznek semmit egész nap, inkább cigiznek és kávéznak, hogy hétvégén beleférjenek a 36-os miniruhájukba. Most komolyan: nem őrület ez? Ilyenkor legszívesebben megfordulnék, és megkérdezném őket, normális szerintetek amit csináltok?

Jó lenne, ha megtanulnánk szeretni önmagunkat, hiszen mindegyikőnk úgy különleges ahogy van. És nem mások, hanem a saját magunk kedvére diétázni, egészségesebb ételeket fogyasztani, mozogni, és ledobni néhány kilót. Jó lenne, ha nem kergetnénk buta álom képeket. Hiszen önmagunkban vagyunk egyediek és megismételhetetlenek, igaz hölgyeim?

További részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm