Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Sorsdöntő találkozó - Péter blogja 6. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Van azonban egy nagyon jó barátnőm még általános iskolás korunk óta. Egy alkalommal összefutottunk, hogy megigyunk együtt egy kávét. Elég kínos volt még neki is elmesélnem, mi a szitu, de ő mosolyogva hallgatott.

Azt mondta, még gimi után a hormonális változásoktól felszedett pár kilót és aerobikozni kezdett. Az edzőteremben látta a Turbó Diéta plakátját. Mivel jól esőnek hangzott turmixokat inni egész nap, kipróbált egy 14 napos intenzív programot . A kilóitól egyből megszabadult és sokkal fittebbnek is érezte magát. Ezután már azért sportolt, mert tele volt életerővel. Mikor erről mesélt, nekem is beugrott, hogy abban az időben tűnt fel nekem, hogy egy bomba nő. Sajnos azóta is látom.

Rendben. -gondoltam- kipróbálom én is. Megnéztem, melyik a legpasisabbnak kinéző turmix. Ez utólag tök felesleges volt, mert az epres ízlett legjobban, ami rózsaszín, de kövezzetek meg, én akkor a capuccinot, a csokit és a pisztáciát választottam ezen okokból. Az ízük nagyon finom volt. Gép előtt ülök egész nap, totál nincs időm ételeket készíteni, és eleve azt szeretem, ami csak úgy ott terem mellettem. Ez olyan. Eleinte gondolkodtam, hogy a 14 napos intenzívet válasszam, ami csak turmixos étkezéseket takar, vagy legyen a 30 napos, étkezésekkel kombinált, és mivel nem tudtam volna a szilárd ételt nélkülözni, az utóbbit választottam.

Na, de ne siessünk ennyire előre, mert ennek is van sztorija ám.

Következő részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm