Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Recept köteg a konyhaszekrényben. Na, de mit egyek? - Péter blogja, 2. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Először diétás receptekkel gazdagítottam szerverem tárházát. A gépen jól mutattak, de az ételeket valakinek el is kellett készíteni. Itt volt az ideje, hogy mantrázzam magamban a Lecsó című animációs filmből eltanult mondatot: „Főzni bárki tud!”

Tulajdonképpen elég jól is ment, még ha a végeredmények és a receptekhez feltöltött képek között nem is volt rokoni kapcsolat. Ha emlékezetem nem csal, kb. két hónapon keresztül csak ezeket az ételeket ettem. Alig két kg-ot fogytam tőlük és lehet, hogy egészségesebb életet éltem ez alatt a két hónap alatt, mint korábban bármikor, de még egyszer ezt a szöszmötölést nem kívántam.

A karcsú eredményemet a diétás időszakot követően nem volt nehéz visszaszedni, hiszen én is úgy mondtam búcsút a konyhaművészetnek, ahogy szerintem sokan tették volna: csokival.

Összességében nemhogy visszahíztam, amit leadtam, de állandóan csak bevásárolhattam és főzhettem, majd bevásárolhattam és főzhettem egy nagy tucat konyhai csetreszt felhasználva, amit utána vég nélkül mosogathattam. És mindezt miért? Hogy vagy valami ehetetlen izén rágódjak, vagy bőségtál címén napokig ehessem ugyanazt az ízetlen végterméket. Abban az egyben biztos voltam, hogy nekem valami egyszerűbb diéta kell!

Mi jöhet még?

Következő részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm