Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Nálam mindennek lelki okai voltak

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Sokan nem tudják, de a nassolásnak, hirtelen nagy evésnek lelki okai is vannak.

Előfordult velem, hogy egy stresszesebb időszakban, pl. egy nagyobb fellépés után, szó szerint zabáltam. Úgy érzem, ez azért is volt így, mert minden erőmet, energiámat lekötötte, hogy szellemileg, lelkileg és fizikailag is az adott megmérettetésre készüljek. Az adrenalin szintem az egekben volt, lényegében a fellépést megelőző időszak alatt folyamatosan is, de ott akkor is.

Nyilván mindenki érez hasonlót, akár egy prezentáció előtt, akár egy új munkahely megkezdésekor, vagy az éppen aktuálison, ha ott sok kudarcélmény, a megbecsülés hiánya éri öt percenként, de akár egy közlekedési dugóban is. Nos, nekem ezekkel egyenértékűek a színpadi fellépéseim.

Miután azonban elhúzták a függönyt és jött a tapsvihar, ezzel együtt a megkönnyebbülés érzése is eltöltött. A vércukorszintem leesett és innentől már sétagalopp volt egy gyorsétkezde, majd utána még az éjjel-nappali, ne adj’ Isten egy vendéglő, ahol csapatostul ünnepeltünk.

Éjszaka azonban ez hosszas puffadást, így görcsöket okozott, és ha még kutyaharapást szőrével gyógyítottam is magam egy-két napig, utána diétával is számolhattam, hiszen az alakom, fizikai állapotom meghatározó a szakmámban.

A sok hasonló nagy evés-diétázás vagy koplalás váltogatása azonban komoly problémát okozott a vércukorszintemnek is. A sportorvos óvva intetett ettől az életmódtól, mely megnövelte a cukorbetegség kockázatát a szervezetemben.

Ijedtemben megoldást kerestem.

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm