Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Nádszál kisasszony reflektorfényben

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Abigél vagyok, hivatásos táncos. Az átlagosnál jobban kell ügyelnem az alakomra, hiszen a színpadon mindig tökéletes formában kell lennem.

Karcsúságom a balettben létfontosságú, hiszen csak így lehet mozgásom légies, illetve a partnereimmel fizikailag is összhangban kell lennem.

Sokszor nagy problémát jelent nekem a folytonos diétázás, az étkezésemre való különös odafigyelés. Természetesen engem is elhívnak bográcsozni vagy születésnapokat megünnepelni, sőt mondanom se kell, hogy az én nagymamám is milyen csoda süteményeket készít. Egy-egy kihágás után azonban, ha koplalással csökkentettem a bűntudatom, illetve próbáltam egyensúlyba lenni, mindig erőtlennek éreztem magam. Egy-egy hosszabb koplalásos időszak után pedig hajlamos voltam hirtelen újra visszahízni a leadott kilókat a megszokott, egyébként egészséges étkezésem mellett.

Régi álmom volt, hogy egy megfelelő módszert találjak arra, hogy elkerüljem a ’jojo effektust’ is, megőrizzem a vitalitásomat is (komoly fizikai erőre és energiára van szükségem a hivatásomban) és kordában tarthassam a súlyomat is.

Valóban olyan reménytelen ez?

Következő rész>

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm