Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Mozi popcornnal? Dehogy, turmixokkal!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Karcsi nagy fogyásának 10. napja.

Budapest, 06.10

Tegnap ugye jókorát csappant Karcsi súlya, csaknem 1 kg-tól búcsúzott el egy nap alatt. Ma maradt a 97 kg, ám várakozásom ellenére minden morgás nélkül, sőt lelkesen vette tudomásul. Mint mondta, félt, hogy vissza is jön majd pár deka, hiszen ez tényleg túl nagy súlycsökkenés, és óriási örömmel konstatálta, hogy neeem, a 97 kg-t sikerült tartósan elérnie, hisz lám, nem ingadozik másnapra sem. S hogy mindezt honnan tudom? Hát onnan, hogy valahogy Karcsi szert tett (micsoda véletlen) 4 db mozijegyre, ráadásul (további véletlen) épp a legújabb thrillerére, amit Zita már a múlt héten meg szeretett volna nézni, így gyors bébiszitter-beújítás után négyesben caplattunk a mozi felé.

Zita aggódóan érdeklődött, vajon hogy fogja Karcsi bírni popcornok, nachosok és kólák nélkül a filmet, mi több, mindannyiunk nevében felajánlotta (férjuram ölni tudott volna a tekintetével), hogy szolidaritunk mi is, és max. rágózunk meg turmixozunk. E célból magával is hozott jó pár adag turmixot. Karcsi rögtön felhörrent, egyrészt azért, amiért Zita ilyen gyenge pasinak tartja, másrészt azért, hogy több kilónyit cipel miatta a feneketlen táskájában, amit rögtön el is vett tőle. Mit ne mondjak, érdekes látvány volt az a melák ember a pink, virágos tatyóval, többen meg is fordultak utána.

Persze nem bírta ki, hogy ki ne oktassa Zitát, és egész úton azt ecsetelte, hogy igen, először ő is a turmixozás mentén szervezte az életét, nem ment éttermek közelébe, lemondott találkozókat stb., de aztán rájött, hogy erre egyáltalán nincs szükség. Az ember megszokja a nem-rágok rendszerét, és voltaképp semmiféle erőfeszítést nem igényel, hogy bárhol, bármilyen körülmények között betartsa. Zita szokásától eltérően nem háborodott fel a kioktatáson, sőt, csillogó szemekkel, csodálattal teli arckifejezéssel bólogatott. Ebből rögtön tudtam, hogy előkerült női fegyvertára, a „csüggök-a-szavaidon” stratégia, és hát mi másért, mint a csábításért... és persze őrülten drukkoltam. Ám hiába sandítgattam oldalra a film alatt, Zita kezei folyton a popcornos dobozban kotorásztak, Karcsi pedig a turmixokat és zöldségleveket szipákolta a szívószálból. Egyedül férjuram bukott le, aki megszomjazván a sok rágcsától és bevedelvén a kóláját, Karcsihoz fordult turmixot kunyerálni, és a film végéig a harmadik ízt láttam felvillanni a kezében. Hiába no, ami finom, az finom:)

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm