Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Melyik csomagot válasszam? - Péter blogja, 8. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Személy szerint, én a 30 napos, étkezéssel kombinált programot választottam. Gondosan kiszámolták nekem, hogy ahhoz, hogy a meglévő paramétereim mellett tizenöt kg-ot leadjak, kb. három-négy programot kell végigcsináljak.

Ezeket azonban egymás után folytatólagosan is meg tudom tenni, mert nem csak turmixokon fogok élni. Lehet, hogy az intenzívebb 14 napos program gyorsabb lett volna, de én már inkább a lassan, kényelmesen, de biztosan elvet vallottam.

Az első három nap méregtelenítettem. Ezt úgy képzeljétek el, hogy semmi más dolgom nem volt, mint napi négy turmixot és sok ásványvizet inni. Mondanom se kell, nem haltam bele. :)

Eleinte capuccinos, pisztáciás és csokis turmixot ittam. Érdekes volt, hogy ezek mellett egyáltalán nem is kívántam a csokit, pedig aki ismer tudja, hogy nem aprózom el ezen a téren.

Lelkileg már ráálltam a diétára, így csak fizikailag kellett ezt megtennem a három nap alatt, de mivel a turmixok finomak és laktatóak voltak, ez nem esett nehezemre.

Különösen örültem annak, hogy nem éreztem szédülést, erőtlenséget, mint korábbi diétáim során, de még csak nem is puffadtam, így a turmixok általi jól lakás is, olyan könnyed volt számomra.

Már csak a súlycsökkenésre vártam, de ezúttal nem félve, hanem kíváncsian.

Következő részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm