Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Látványos változás és boldogság

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Karcsi 6,5 kilót fogyott a 14 napos diéta alatt.

Budapest, 06.15

A diéta utáni első reggelen Karcsi 96.5 kg-ot mért, így a 14 napos Intenzív program eredménye mínusz 6.5 kg. Ám itt látszik csak az IdealBody® különlegessége, jelesül, hogy zsírból fogyaszt. A 6.5 kg mínusz Karcsinak három számmal kisebb ruhákat jelent, látványra úgy néz ki, mintha kétszer ennyit fogyott volna. Oltárira büszke is magára, eleinte csodálkoztunk, mi ütött belé, hogy boldog-boldogtalannal találkozókat szervez le, mígnem rájöttünk: azért, hogy dicséreteket zsebeljen be.

Mert valóban, akivel csak összefutunk, ámulva jegyzi meg, milyen jól néz ki Karcsi. Fura, hogy a fogyáskor szokásos aggódással („csak nem vagy beteg?”) egyszer sem szembesült, valószínűleg azért, mert vékonyodása mellett kicsattanóan energikus és egész egyszerűen egészségesebbnek néz ki, úgyhogy fel se merül senkiben, hogy valami ne lenne rendben.

A tegnapi gyászos hangulata is eltűnt, lelkesen újságolja mindenkinek a végeredményt, estére pedig ünnepi partit szervezett, persze hol máshol? Nálunk, mondván, nagyobb a lakásunk, közös haverok jönnek, ráadásul teljesen kicserélődött, úgyhogy nyugodtan tekinthetjük ezt a napot is a születésnapjának, amit meg ugye mindig nálunk celebrálunk.

Igazság szerint nem is bántam, jól esik egy lazulós-beszélgetős este rég nem látott barátainkkal. Így egész nap bevásárolgattunk, főzicskéltünk, persze újdonsült életmódunkhoz illő egészséges és irtó fini fogásokat. Zita is segédkezett, és olyan jó volt látni, ahogy Karcsival tökéletes összhangban és gyengédségben munkálkodnak, nevetgélnek. Szerelmetességük ránk is átragadt, férjemmel rég töltöttünk már ilyen meghitt, kedves időket együtt – ráadásul legjobb barátaink társaságában, akikkel együtt készülünk mindazok fogadására, akik kedvesek nekünk.

Igazán tökéletes délután volt, egyike azoknak, amelyeket mindig őrizni fogok az emlékezetemben. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ma is kimondhatom azt a mondatot, amelyre annyira vágyunk: boldog vagyok...

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm