Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Könnyebb tartani, mint a többi diétát?

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Karcsi számításainknak megfelelően már kora reggel dörömbölt az ajtón, méghozzá nem is akárhogy. Még ki se nyitottam a zárat (a szememről már nem is beszélve), de már az egész lakás, sőt lépcsőház értesült a nagy hírről, miszerint Karcsi súlya hosszú idők óta újra kétszámjegyűre változott.

Budapest, 06.03.

Igaz, még épp csak 100 alatt van, de hogy mekkora nagy lépés ez egy diétázónak, azt csak az tudja, aki lépett már át a fogyókúrában számhatárt – ez bizony lélektani határ is.

Turbó DiétaKarcsi átlépte, mit átlépte, átrobogott rajta! A harmadik nap reggelére újabb 80 dekától szabadult meg, így összesen már 3.3 kg-t fogyott. Madarat lehetett volna fogatni vele, ami nemcsak azért jó, mert a vidám Karcsi remek humorát mindannyian imádjuk, de azért is, mert így még eltökéltebben tartja a diétát. Mondta is, mennyire meglepte ő is saját magát: azt hitte, óriási erőfeszítésre lenne szüksége, és úgyse fogja bírni, de úgy tűnik, többre képes, mint gondolta: most már akár ehetünk is előtte – engedte meg nagy kegyesen. Azt azért nem bírná, amit én végigcsináltam, mármint hogy közben főztem a családnak és szeleteltem Bence tortáját, de akár még azt is el tudja képzelni ezek után.

Ezt nem tőle hallom először, és persze én is így voltam vele: a Turbó Diétázásban az az egyik legmeglepőbb, hogy az ember nem kívánja a szénhidrátot. A fehérjefogyasztás átállítja a szervezetet, és valóban könnyebb lesz nem-enni, mint a többi diétánál a mértéket tartani. Karcsi már harmadnapra megtapasztalta ezt, és csak ámult rajta, hogy már képes úgy nézni a pékség kirakatára, hogy nem akarja azonnal bűnözésre adni a fejét.

Az energiaszintje is kellemes meglepetés volt számára: erre a két hétre természetesen szabadságot vett ki, mert arra számított, hogy az önsajnálat sötét mocsarában fetrengve, a gyengeségtől félájultan fog heverészni 14 napon át. Ehelyett majd kicsattant az energiától, tettre kész volt, nyüzsgött-mozgott szakadatlan. Lelkesedését látva már-már azt hittem, elnyüzsgi magát tőlünk és beköltözik egy edzőterembe, de aztán negyednapra beállított Zita...

További részek:

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm