Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Kísértés - Anya lefogy! Blog 4. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Van az úgy, hogy az embert megkísértik dolgok. Valószínűleg ez az akaraterő próbája, és ha kiállod, akkor már-már diadal.

Budapest, 07.07.

Turbó DiétaNagyon fontos, hogy tudatosítsam magamban, hogy miért akarok lefogyni. Persze nem állítom, hogy ettől még nem fogok megkívánni egy krémes fánkot, de talán nincs is ezzel baj.

Jó, ha az ember lánya tisztában van vele, hogy milyen génekkel érkezik. Az én anyai és apai oldalamon is bőven van az érrendszeri megbetegedésekből. Anyukámnak és apukámnak is magas a vérnyomása, sőt elmondhatom, hogy én sem élek teljesen stresszmentes életet, tehát erre mindenképpen figyelnem kell.

Sajnos az is jellemző, hogy a családom nőtagjai elég nagy súlyfelesleggel rendelkeznek, anyukám nagyjából azóta jo-józik mióta az eszemet tudom. Rengeteg diétát próbált ki, talán a leg hajmeresztőbb a tojásdiéta volt, amikor egy hétig csak kávét lehetett inni és tojást enni. Őrület, nem? Hát én ilyenbe biztos, hogy nem mennék bele, főleg akkor, ha van más megoldás.

Turbó DiétaEgyszóval a legfontosabb, hogy összerázzam magam egy kicsit, mert ahogy múlnak az évek észrevétlenül felszedtem egy-egy kilót. A szülés után pedig rajtam maradt plusz öt. Bárhogy is számolom ez közel húsz kiló többlet, mire elérem az ötven éves kort. Ijesztő ez a szám, ugye?

Ebben a megvilágításban mindjárt más hangsúlyt kap a duplakrémes fánk, és már nem is érzem annyira kísértésnek a dolgot. Nagyon fontos, hogy mindig tudatosítsam magamban, hogy az egészet magamért csinálom.

Ugyanakkor nem hiszem, hogy időnként ne lehetne egy kicsit kísértésbe esni. Persze nem mindjárt a diéta elején, hiszen egyelőre szeretnék magamnak is eredményeket felmutatni!

További részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm