Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Kétségek közt sok tapasztalattal

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Láttam, hogy az IdealBody®-s turmixok minden elvárásomnak megfelelnek. Nem egy tabletta, hanem egy komplett étrend. Ha minden igaz, nem leszek éhes és mivel megfelelő mennyiségű és összetételű tápanyagot viszek a szervezetemben, az egészségemmel se lesz gond.

Ami ez elkészítést illeti, nos, azzal se kell bíbelődni. Csak 4 kanál por és 3 dl tej összerázva a shakerben és már ihatom is.

Ok. Elméletben megy ez már nekem. –gondoltam, de az erős, meggyőző elhatározás még kicsit hiányzott. Eszembe jutottak korábbi próbálkozásaim a koplalással, csodabogyókkal, zsírégető ételekkel, amiket házhoz szállíttattam.

Az összes közül talán a koplalás volt a legrosszabb. Éheztem és ájuldoztam. Nagyon megsínylettem azt az időszakot, mert a betegszabik miatt sokszor kiestem a munkából is. Ez még a Kislányom előtt volt. Aztán a koplalás végeztével éjszakánként rárontottam a hűtőre. Nem tudom, igazából miért éreztem úgy, hogy akkor senki se látja. Az eredmény drámai volt. Kutyául szenvedtem és ráadásul hiába, mert tized annyi idő alatt visszahíztam a leadott kilókat.

Akkor válasszak valami fogyókúrás szert?

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm