Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Karcsiból IdealBody® hívő lesz

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Ez azért mégiscsak disznóság. Az egy dolog, hogy a két nem közül a nőkre hárul az esztétikum megteremtése. De hogy a pasik kapták hozzá a jobb eszközöket!

Budapest, 06.02.

Mintha az égiek direkt borsot törnének az orrunk alá: legyél karcsú, ha tudsz! A gyorsabb zsírégetés a másik nemé, ellenben te a nehéz napok előtt kívánd az édeset, légy terhes, lépj a változókorba! Persze én egy szót se szólhatok így az álomsúly előtt, de mégis…    

Mindenesetre a mítosz, miszerint a férfiak könnyebben fogynak, valóban igaz: mindannyian Karcsi diadalüvöltésére ébredtünk. Miután a harsogó juhhék nem szűntek, finoman jelezvén, hogy ugyan kérdezzük már meg, mi az öröm forrása, férjem megadóan kinyitotta a hálószobaajtót, amin mint egy szélvész, söpört be Karcsi, kezében a mérleget lengetve. 100.5!!! 100.5!!!- zengte, én pedig gyors fejszámolást végeztem (kora reggel! A kávém előtt!), szóval az első turmixnap eredményeként zajos barátunk 2.5 kg-tól szabadult meg. Jó, nyilván ez a salaktalanítás miatt is van, kiürült a gyomor és a bélrendszer, de azért mégis szép teljesítmény.

IdealBody®

Nem győztünk gratulálni, Karcsi pedig ragyogott, több tucatszor felállt a mérlegre, gyönyörködött a „mindjárt-kétjegyű” számban, a tükörben illegette magát, kijelentve, hogy máris látszik a változás, és ami a legfontosabb: lelkesen rázogatta a shake-et. Nyoma sem volt az előző napi nyavalygásnak, ellenben lelkes szózatok hangzottak el időről időre a turmixok telítő fokáról, a diéta egyszerűségéről, praktikumáról, filozófiai fejtegetések a nem-rágás mentális tisztító hatásáról.            

Szorgalmasan kortyolta leveseit, italait, miközben jövőbeli új énjét ecsetelgette, aki rendszeresen sportol, egészséges életet él és úgy néz ki, mint egy félisten. Jó volt látni a lelkesedését – és igen, ez a nagyszerű az IdealBody®-ban, megadja a kezdeti lökést. Az embert feldobja a rögtön megmutatkozó eredmény, a meglepődve érzékelt jóllakottság érzés, az, hogy tulajdonképpen milyen könnyű betartani és mégis mennyire látványosan viszi le a kilókat. Karcsival is épp így lett, az első nap utáni  mérlegelés és a megtapasztaltak virágos jókedvbe borították, este pedig mérhetetlen büszkeséggel zsebelte be a dicséreteket, hiszen lám, végigcsinálta a második napot is. Mivel „viszlát a mérlegelésig!” felkiáltással köszönt el, gyanítom, holnap újra korán kelünk...

Következő rész:
 

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm