Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Karcsi vékonyodik, Zita álomalakkal tündököl

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Negyednapra Karcsi valóban úgy döntött, hogy nem bírja egy helyben (azaz nálunk) tovább, tele van energiával, különben is ez a diéta jobb buli, mint gondolta, nincs szüksége támaszra, no meg arra se, hogy mások az orra előtt falatozzanak – szúrta persze be a végére.

Budapest, 06.04.

Az életben nem fogja Bencének elfelejteni azt az első nap majszolt banánt. A fiam még három éves sincs, és már szerzett egy ellenséget, fogott el a jogos anyai büszkeség.

Karcsi dudorászva pakolászni is kezdett, de hát, ahogy lenni szokott, ember tervez, Zita végez. Kedvenc barátném a tőle megszokott hirtelenséggel betoppant több táskányi „kidiétázott” ruhával, amelyek őrá már nem jók, és úgy merjenek még egyszer jók lenni... no de nővérem talán hasznát veszi – csacsogta megállás nélkül, míg sorra megszabadult a táskáktól, amikor pedig előbukkant alóluk, a maga táskáját rendezgető Karcsinak leesett az álla.

Merthogy ismerte ő Zitát (pár alkalommal összefutottak, és csak azért nem többször, mert férjemmel mindent megtettünk e célból, okkal), de egyáltalán nem így emlékezett rá. Zita valóban mintha kicserélődött volna: az IdealBody®-val február óta 24 kilót adott le, így én ismét a régi Zitát láttam ragyogni: karcsún, gyönyörű ruhákban, mindig tökéletes sminkben.

Barátnőm nemcsak a régi alakját nyerte vissza, hanem egykori önmagát is. Ismét ő volt „A Díva”, elbűvölő és kacér, öntudatos nő, aki jól tudja, hogy hatalma van a férfiak felett és büszkén feszít a bőrében. Karcsi ezt sosem fogja bevallani, de esküszöm, elsőre nem ismerte fel őt. Különben nem ugrott volna ilyen készségesen Zita kérésére azonnal a táskákért, pláne nem széket keríteni a számára, lévén ők ketten eléggé fújnak egymásra kevés számú, ám annál emlékezetesebb (és nem éppen  kellemesen) beszélgetéseik, akarom mondani, vitáik után.

Illetve csak fújtak. Mert miután Karcsi ámultan körbeudvarolta Zitát új alakját, külsejét csodálván, majd természetesen eldicsekedett saját eredményeivel (reggel újabb 40 dkg mínuszt mért, így a 4. napra már 3.7 kg-t fogyott), rájöttek, hogy mindketten IdealBody®-znak (Zita továbbra is a turmixot vacsorázza), és ki sem fogytak a tapasztalatcseréből. Nahát! Amit sem a férjem, sem én nem tudtam elérni, jelesül, hogy a legjobb barátaink egymással is kijöjjenek, elintézte a turmix :)

További részek:

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm