Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Így fogynak ők – Karcsi 14 NAGY napjának első napja

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Múltkor azt írtam Karcsi barátunk IdealBody®-s kalandja előtt, hogy izgalmas lesz végigkövetni, egy férfi hogyan fogy majd a két hét alatt. Azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire a szemem előtt fog majd zajlani Karcsi 14 NAGY napja.

Budapest, 06.01

Ő ugyanis gyakorlatilag beköltözött hozzánk erre a két hétre. Minden nap fogadkozott, hogy másnap már nem zavargat, aztán valahogy mégis ott találtam a kanapénkon. (A férjem később meg is vádolt, hogy biztos eltüntettem pár párnát, mert valami történt ezzel a kanapéval. Aztán rájöttünk, mi hiányzik róla: Karcsi.)

Egy férfi valóban másképp fogy, mint egy nő, de nemcsak fizikailag. Eddig azt hittem, akkor a legelviselhetetlenebbek, amikor betegek. Hát nem. Amikor fogyóznak. Már az első nap reggelén berontott hozzánk a poraival és a shake-jével felszerelkezve – no meg a hisztijével. Hogy ő megitta a reggeli turmixot, és kizárt, hogy ezzel ő kibírja délig. Hogy igen, biztosan nem lesz már súlyproblémája, mert ő ebbe egészen biztosan belehal. És persze én tehetek róla, mert én vettem rá erre az egész őrültségre, majd számoljak el a lelkiismeretemmel.

Végigvetette magát a kanapén, és látványosan szenvedett. Kiborult, mikor Bence egy banánt majszolva haladt át a szobán, hogy ez már mégiscsak kínzás, miért hagyjuk, hogy előtte egyen a gyerek, mi ne is merészeljünk a jelenlétében egy falatot se, sőt, a főzést is legyek szíves elfelejteni, inkább fizeti (ő! a világ fukarja!) az ebédünket, csak menjünk le egy étterembe.

IdealBody®Egyetlen dolgot főzhetek, az a zöldségleves, amit jó lenne, ha most meg is tennék. Neki is láttam, mire ott toporgott mögöttem a konyhában, és percenként érdeklődött, elkészült-e már. Férjuramat hívtam segítségül, hogy azonnal tüntesse el a közelemből, vagy őt is belefőzöm a levesbe. Vitte is, közben csak annyit súgott oda, hogy: Zita. Mert hogy ugye neki is van mit elviselnie az én barátaimtól. (Később kiderült, hogy ez hívószó volt, mert Zita is odaszokott hozzánk, hogy Karcsival elemezgessék turmixos élményeiket.)

Karcsit a leves némileg lenyugtatta, de egész nap biztatgatni kellett. Megmérte magát reggel, a 180 centijéhez 103 kilót mutatott, Karcsi arca meg mélységes elkeseredést. Győzködtem, mennyivel jobban fog majd kinézni az Intenzív Program végére, sőt, egy photoshopos „fogyást” is megcsináltam neki, odáig volt érte, kinyomtatta a képet, és úgy nézegette, mint szerelmes férfi a kedvese fotóját.

Közölte, hogy az első „szörnyűségesen nehéz” estéjét szeretné nálunk átvészelni, úgyhogy ha nem gond, itt aludna. (Nem, az nem volt gond. Az ébrenléte volt az). Több liter levessel és az esti turmixszal a gyomrában vonult is lefeküdni, mondván, korán lefekszik, hogy átaludja ezt a megpróbáltatást. Majd jó pár órával később, természetesen akkor, mikor épp álomba merültünk, beviharzott hozzánk, mint egy büszke oroszlán, hogy bocs, de felriadt, és rájött, hogy ő végigcsinálta az első napot! Bűnözés nélkül! És hogy valóban nem volt éhes, de nem volt egyszerű nem rágnia (persze megint beszúrta, hogy pláne úgy, ha valaki tapintatlanul egy banánt eszik előtte), és ő mégis kibírta! És hogy hol a mérlegem, mert ha korábban ébred reggel, akkor nem fog arra várni, míg nagy kegyesen előkeresem neki.

Sóhajtva kiballagtam érte a fürdőszobába, a kezébe nyomtam és lenyeltem a mondatot, miszerint valószínűleg nekünk volt nagyobb megpróbáltatás a nap, és mi is kibírtuk. Gondolatban pedig átírtam az eddig hangoztatottat, miszerint isten mentsen egy férfitól, ha beteg – az kutyafüle ahhoz képest, ha fogyókúrázik. Csak abban reménykedtem, hogy nála is úgy működik majd a turmix, mint ahogy eddig mindenkinél, és egy-két nap múlva teljesen megszokja majd, és neki is könnyebb lesz nem enni, mint keveset enni. Így is lett...

További részek:

IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm