Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Hogy kezdjem el? - Anya lefogy! Blog 2. rész

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Hogy értsd miért is ezt a diétát választottam el kell meséljem, hogy a napi étkezéseim miből álltak.

06.23.

IdealBody®Nálunk a reggeli a közös étkezés, ilyenkor a férjem is még itthon van, megetetjük a gyerekeket, aztán megbeszéljük a napot. Ilyenkor tojást sütök, van pirítós, felvágott, joghurt, paprika és paradicsom is. Sajnos mivel a házunk alján van egy pékség sokszor előfordul, hogy leszaladok egy kakaós csigáért, vagy egy túrós batyuért. Hétvégén rendszeresen.

Az ebédet én főzöm, nem különösebben variálunk azt esszük, mint bárki. Gyakran kerül az asztalra hús, krumpli, tészta, de nagyon szeretjük a csőben sült zöldséges, rakottas dolgokat is. Ha van kedvem sütök egy sütit, vagy eszünk fagyit. Sajnos a nassolás elég gyakran előfordul nálunk, édesszájúak vagyunk mind a ketten.

Vacsora amolyan tessék-lássék, ki mit talál. Most, hogy ezt írom már látom is a probléma fő gyökerét: az estékkel van a baj. Ilyenkor megint leülünk, beszélgetünk, a gyerekek már alszanak, nyugi van. Kibontunk egy üveg bort, ha ebédről maradt megesszük a maradék tésztát, és bizony ilyenkor is jön az édesség.

Nem vagyok az a könnyen diétázós típus. Soha nem szerettem sanyargatni magamat, az egyszerű dolgokat szeretem, nem érdekelnek a kalóriatáblázatok, sem pedig a pontos rendszerek. Egyébként is, kinek van ideje két gyerek mellett minderre? Nekem valami egyszerű kell.

IdealBody®Évekkel ezelőtt megcsináltam az IdealBody® programját. Fogytam tőle szépen, nem is szaladt vissza elégedett voltam. De mit tagadjam, most volt bennem félelem, hiszen ennyi kajálás után hogy váltsak egy olyan diétára amiben csak turmixot szabad inni? Annyit rohangálok egész nap, hogy biztos meg fogok éhezni. De mivel ismertem a terméket, és volt bizalmam benne megszavaztam magamnak az arany középutat: a 30 napos Program.

Az első három nap turmix, a 4. naptól reggeli turmix, ebéd normál, uszonna és vacsora turmix. Ezt még tudom is tartani, és legalább megszabadulok az állandó nassolási kényszeremtől. Ettől függetlenül úgy döntöttem, hogy a csokis turmixszal kezdek. Így legalább megtartom az illúzióját, hogy mintha… mivel egyáltalán nem emlékszem a csokis ízére, (talán anno az epres italt választottam), még az is lehet, hogy szeretni fogom. Kíváncsian vágok bele a diétába, mert ma megint nagyon meleg volt, és a fürdőruha gondolata is elborzaszt…

További részek:

IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm