Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Ha lefogyunk, minden megváltozik?

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Hogy Karcsit az ötödik nap reggele is nálunk éri, már akkor biztos voltam benne, amikor több órányi susmutolás után kikísérte Zitát, aki közölte, hogy másnap is beugrik, mert hát velem végül is alig beszélt.

Budapest, 06.05

Maga a kikísérés is hosszú percekig tartott, utána pedig Karcsinak valahogy időigényesebbnek tűnt a pakolászás, mint addig, és hirtelen úgy gondolta, már túl késő van hozzá, még maradna egy éjszakát. Nana... készülődik itt valami...

Férjuram szerint maximum a harmadik világháború, mert ezek ketten huzamosabb ideig egy térben vannak, ott sok jóra nem lehet számítani. Való igaz, eddig akárhányszor egy társaságba kerültek, mindig kitört a botrány. Zita ki nem állhatta Karcsi harsányságát, precizitását, racionalizmusát, Karcsi meg megőrült Zita vibráló, zilált, bohém személyiségétől.

De most hátha találtak egymásban valami közöset? Hátha alakul valami közöttük? És ha igen: azért van, mert Zita lefogyott? Vékonyan, csinosan már a személyisége is vonzó? - ilyen kérdésekkel bombázgattam a férjemet, aki persze okosan kihallotta belőle a „nektek csak a külső számít”-kezdetű női hiszti előszelét, és gyorsan csillapítani igyekezett.

IdealBody®

Sikerült is neki, mert okosakat mondott. Hogy igen, Zita most vonzza Karcsit, de nem azért, mert vékony lett, hanem mert jól érzi magát a bőrében, és ez kisugárzik. És mert lett egy közös élményük (a fogyás és IdealBody®-zás), amelyben őszinték egymással és megértik egymást.

Elgondolkodtam ezen, és rájöttem, hogy Zita újra feléledt női hatalmának csak egy része a karcsúság. Bizony, a fogyás sok mindent megváltoztat – mert a hízás is azt teszi. Túlsúllyal nemcsak az öltözködésben adjuk alább: valahogy már nem olyan fontos, hogy a frizuránk, manikűrünk, sminkünk, parfümünk a leggondosabban kiválasztott legyen. Talán úgy gondoljuk, egy ilyen test nem érdemli meg? Vagy csak a legfontosabb a súlyunk, és amíg azzal nem vagyunk elégedettek, addig minden más háttérbe szorul?

Nem tudom, mindenesetre ördögi kör, mert ha korábban volt is önbizalmunk, az a kilókkal egészen biztosan csorbul – az alább adott megjelenés pedig egészen biztosan nem segít rajta. Zita mindig is adott magára, de most, hogy lefogyott, most ragyog igazán teljes fényében, új a haja, az illata, a ruhái, boldog és felszabadult a viselkedése.

Karcsi pedig végre megláthatta az igazi Zitát, a nőt gátlások, takargatások nélkül, nyitottan az újra, az élményekre, másokra. Persze, hogy vonzani kezdte – legalábbis remélem, még akkor is, ha Férjuram szerint csak a kerítői vénám kezdett el megint pezsegni... Mindenesetre Karcsi eltökélten és lelkesen diétázik tovább, annak ellenére, hogy természetesen kissé lassult a fogyása, 30 dekával lett kevesebb, bár így is gyönyörű az eredmény, kereken 4 kg mínusz az 5. nap reggelére. Zita nem is győzte dicsérni, úgyhogy egész nap jókedvű füttyök töltötték be a lakást, a köztük lévő szokásos puskaporos hangulatnak nyoma sem volt... Szerintem nemcsak egy új Karcsi-alak készülődik ez alatt a diéta alatt :)

Következő részek:

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm