Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Gyere, nézd meg, milyen kincses térkép vagy Te!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Sokan teszitek fel azt a kérdést, hogy a Turbó Diéta turmixai mellett nem is kell mozogni, úgyis hatásos a fogyókúra?

Nos, a fogyókúra a Turbó Diéta bármely programját végigcsinálva egészen biztosan hatásos mozgás nélkül is. A testmozgást azonban nem helyettesíti semmi, számos pozitív egészségügyi hatása van, ezért mi is arra bíztatunk mindenkit, hogy sportoljon, ha a súlyfeleslege ebben nem akadályozza, és az ízületeit nem terheli túlságosan. A terhelést azonban érdemes fokozatosan növelni: ha eddig annyi volt a mozgásod, hogy az autóból beültél az irodai gurulós székbe, akkor érdemes előbb azzal kezdeni, hogy a lift helyett ezentúl a lépcsőt használod, és esténként beiktatsz 20 perc tempós sétát.

Ahhoz, hogy ismerd szervezeted zsír-izom összetételét, érdemes eljönnöd hozzánk egy program kezdő személyes tanácsadásra, ahol igénybe veheted Inbody 720 készülékünket, mellyel többek között ezt is fel tudjuk térképezni.

Nincs más dolgod, mint ráállni a készülékre, amely pár perc után kinyomtatja az eredményeidet. Az eredményed kiértékeléséhez pedig nálunk megkapod a szakértői támogatást.

Negyed órán belül tudni fogjuk, mennyi ásványi anyagot, fehérjét, vizet tartalmaz szervezeted és ez milyen arányban van az optimálishoz képest. Tudni fogjuk, milyen az izomállapotod, hogy mit és milyen ütemben lenne érdemes fejlesztened magadon, vagy éppen nincs más dolgod, mint karbantartani.

Ismerni fogjuk azt is, mennyi zsír rakódott le benned és első sorban mely területeken, különös tekintettel a hasi zsírra, ahol nem mindegy, hogy azok a testen arányosan felhalmozódott zsírpárnák vagy a has tájékán, a szerveket körülvevő ún. zsigeri zsírok-e. Ez utóbbi elhízás típus a szív- és érrendszeri betegségekben rizikófaktort jelent.

Összességében egy átfogó (tér)képünk lesz a fizikai állapotodról ahhoz, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb Turbó Diéta programot és a fogyókúrád közben is igényed szerint tanácsokkal láthassunk el.

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm