Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Ez már annyira ciki volt, hogy lépnem kellett - Péter blogja, 1. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Péter vagyok és úgy gondoltam, megírom a történetemet. Informatikusként dolgozom egy webfejlesztő cégnél, de szabadúszóként is maszekolok. A munkám, mondhatni gyerekkoromtól a hobbim is. Az egész lakásom egy game room.

Jól elvoltam mindig egyedül, nem is vonzott a társasági élet, az az egy-két haver, barát azért mindig megvolt és ez így elég is volt nekem. Na, de melyik harmincas ne gondolná, zsinórban az ismerősök esküvőire járva, hogy bakker, de jó lenne esténként valakihez odabújni, valakit hazavárni és együtt tolni a playstationt. :) Na jó, szeretek új dolgokat is felfedezni.

Így aztán én is bepróbálkoztam. Elég sok FamilyGuy-t nézek ahhoz, hogy jó szövegeim legyenek.-gondoltam, és ezzel a lendülettel indultam szórakozóhelyről-szórakozóhelyre. Nem jött be.

OK, most már bevallhatom, nincs túl daliás testalkatom, de nem lehet mindenki Bruce Willis. Ezzel a gondolattal regisztráltam magam egy társkeresőn. Ott ugye csak profilképet láthatnak a hölgyek, akiknek írtam. Vagy ötszáz levelet kiküldtem, amire kb. négyen válaszoltak. Nem baj, még így is sokkal nagyobb sikerem volt, mint bárhol máskor. A négy nő közül kettővel jutottam el odáig, hogy találkozzam is. Hát igen… ezt nem kellett volna. Agyaltam, hogy adhatnék le pár kilót, mondjuk 15-öt… Mindenhol azt írták, sportolni kell. Minél többet szörföltem a neten, annál intenzívebben kellett volna mozognom. Bele is fogtam a futásba, kondizásba, még úszni is elmentem, de se nem voltam kitartó, se nem láttam a hatását magamon. Persze mondták, hogy ez egy lassú folyamat, de akkor is. Nekem most kellett az igazit megtalálnom, nem tíz év múlva.

Akkor kezdjünk diétázni! -lángoltam fel. Ha edzéstippekből sokat olvastál már a világhálón, akkor az mind semmi a diéta és fogyókúra ötletekhez képest. Kipróbáltam vagy hatféle módszert, de vagy visszahíztam a végre sikeresen leadott kilókat, vagy nagyon éhes voltam végig, vagy olyan álmos, hogy a levelek fogalmazása közben rendre rábuktam a billentyűzetre.

De hogy is volt ez pontosan? Leírom itt, a folytatásos blogomon.

Következő részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm