Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Ez is elérkezett: már csak pár kiló az álomsúlyig! - Anya lefogy! Blog 12. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Ez az! Megcsináltam! Elértem a Zita-súlyomat! Merthogy van induló súly, álomsúly, valamint közvetlen előtte a Zita-súly. 

02.04.

Ez a kifejezés akkor vonult be és kapott írásos helyet is a Nagy Családi Szótárban (évek óta szerkesztjük, folyamatosan bővítve új, közös szóalkotásainkkal), amikor Zita barátnőm először értesült a diétámról, és kijelentette, hogy nincs az az isten, amiért ő feladná az esti falatozását. Férjemmel csak egymásra néztünk, és mindketten tudtuk, mi lesz a forgatókönyv. Az, ami mindig lenni szokott:

Turbó DiétaHőzöngés a szerinte legújabb-agyszüleményem miatt.
Makacs elzárkózás attól, hogy ő is megpróbálja.
Galád kísérletek arra, hogy engem is eltántorítson (élénken emlékszünk még a szülésvideókra, amelyekkel gyerekvállalási tervünk bejelentése után lepett meg bennünket).
Megbékélés, baráti asszisztálás a célokhoz.
Az eredmények elirigylése.
Csatlakozás a projecthez.

Jó, igen, Zita nehéz eset, de a mi nehéz esetünk, mi így szeretjük. Aznap este a férjem megkérdezte, szerintem hány kiló leadása után szerelkezik fel ő is a turmixokkal. És ím,  meg is született a Zita-súly fogalma, amit úgy 5-6 kilóval az álomsúly előttire saccoltunk. Helyesen! Az én szívbéli barátném a kezdeti piszkálódások után lelkes támogatója lett a turmixprojectnek, nem győzte dicsérni karcsúsodó alakomat, és egyre többet mondogatta, hogy neki is meg kéne próbálnia, csak hát ő úgyse bírná.    

A múlt hétvégi pótszilveszterre felvett „kis feketém” azonban áttörte a gátat, Zitus ámuldozott, hogy milyen csinos vagyok, és azonmód letette a nagyesküt, hogy ő is belevág a diétába. Tartotta is a szavát, és ennyit arról, hogy ő mennyire nem bírná szilárd esti lakoma nélkül: két nap turmixvacsora után vérszemet kapott, és harmadik nap már áttért az intenzív kúrára. Úristen! Szörnyet neveltem! Persze jó értelemben: lelkes jelentése szerint egy hét alatt már négy kilótól szabadult meg, a kúra után áttér a 30 napos Programra, így legalább diétázhatunk együtt, megbeszélhetjük a tapasztalatokat, recepteket cserélhetünk, biztathatjuk egymást. De jó lesz!

További részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm