Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Én és a mozgás?! Én és a mozgás! - Anya lefogy! Blog 13. rész

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Mindezek előtt csak jó dumának tartottam, hogy a mozgás csupán kezdetben nehéz, előbb-utóbb hiányozni kezd majd.

02.12.

Titokban meg voltam róla győződve, hogy mindez az egészségmaffia összeesküvése. Azok, akik rá szeretnék venni az embereket az egészséges életmódra, megállapodtak, hogy egységesen ezt kezdik el terjeszteni. A szegény delikvens meg bedől neki, kapja magát, elkezd edzeni, és hiába várja, hogy véget érjen az érzés, miszerint kínok kínját állja ki.     
    IdealBody®

Napról napra reménykedik, hogy na, most aztán ő lesz a világ legfeldobottabb embere, amiért megmozgathatja magát, aztán közben meg újra csak úgy indul neki, mintha a fogyás képzeletbeli ősembere rángatná a hajánál fogva az edzőterembe. De azt hiszi, vele van a baj, mindenki másnak úgy megy ez, mint a karikacsapás, szenvedget 2-3 hétig, aztán le se lehet vakarni a futópadról. Ő a szánalmas kivétel, ezért aztán nem szól erről senkinek, hanem eljátssza, hogy nem élhet többet a napi sportbetevője nélkül. És így alakul ki szépen a globális átverés, amelynek mindenki áldozatul esik.
    
Szóval igen, erősen élt bennem a gyanú, hogy a mozgást senki se élvezi, csak mindenki fél ezt bevallani. Nos, jelentem, mindössze egy hónap alatt eljutottam odáig, hogy visszavonjam a saját tanaimat, és megkövessek minden barátnőmet, akiket megvádoltam, hogy részt vesznek az összeesküvésben. Csupán ennyi, rendszeres edzéssel eltöltött idő kellett, hogy kigyógyuljak krónikus mozgásundoromból, és igen, valóban alig várjam, hogy elkezdhessem.
   IdealBody® 

A mozgásformákat váltogatom, a jóga pedig állandó elem lett, nem hagynék ki napot, hogy ne végezzek pár ászanát, annyira jól esik a tagjaimnak, és úgy kikapcsol, mint semmi más. Az pedig már csak ráadás az edzések közbeni endorfinlöketre, hogy érzem, mennyire más lett mostanra a testem, gyertyaállás közben már nem gyűrődik a hasam a nyakamba, nem fulladok ki pár mozdulat után, nem rengenek rajtam önálló életet élve a pluszkilók kocogáskor. És érzékelem az izmosodást-erősödést, minden edzésem egyben az elért eredmények élvezése is. Diétáztam érte, erőt vettem magamon, mozogni kezdtem érte, és meg is van a jutalma.
    
Ráadásul egyik sem nehéz: finomakat eszem, mindig jóllakott vagyok, és valóban életem része lett a mozgás, amely napi örömmé vált. A cél pedig már olyan közel van! Bár valójában csak amiatt várom, hogy az álomsúllyal még nagyobb legyen ez az öröm – mert más nemigen fog változni. Ezt az étrendet és a rendszeres mozgást tartani fogom utána is, egyszerűen azért, mert így jó, így egészséges, és nem hogy nehézséget nem okoz a betartása, de még jól is esik. Jó ég! Beléptem az egészségmaffiába:)

További részek:

IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm