Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Vyberte si príchute pre svoj balík!

Vyberte si príchute pre svoj balík!

Zostavte si príchute!

Ak potrebujete viac alebo menej kokteilov, pozrite si vo webshope, lebo naše balíky sú dostupné aj vo veľkostiach S,M a L!

webshop
1 Close Question
1 Close Question
1 Close Question
1 Close Question
1 Close Question

Odporúčame aj tieto produkty

Popis
Použitie a dávkovanie
Zloženie a tabuľka živín

IdealBody®A 30 napos ALAP diéta nem véletlenül a legnépszerűbb diétánk. Kíméletesen szabadít meg a kilóktól, miközben a szilárd étkezésekről sem kell lemondanod.
A diéta 3, egyre könyebb szakaszból áll:

  • Az első 3 napban minden étkezést helyettesíts turmixszal.
  • A második szakaszban az ebéd már szilárd étel, 600 kcal értékben. Az uzsonna lehet turmix, vagy 300 kalóriás étel, a reggeli és a vacsora pedig még turmix-étkezés.
  • A harmadik szakaszban pedig már csak a vacsorát (esetleg még az uzsonnát) váltsd ki turmixszal, a reggeli 300 kcal, az ebéd pedig 600 kcal étel legyen.

Ha belevágnál, tedd a kosaradba ezt a csomagot, és amíg megkapod a rendelést tanulmányozd át a 30 napos ALAP diéta részletes leírását!

Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. A turmix ideális mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

  • 40% egyedi összetételű, három különböző forrásból származó fehérjét – a jobb felszívódás és az izomzat megtartása érdekében.
  • Természetes szénhidrátokat, rostot és zsírsavat a jó közérzetért – hogy kiegyensúlyozott, fejfájásmentes, lendületes maradj a diéta alatt is.
  • 22 féle vitamint és ásványi anyagot – hogy vitamindús maradjon a táplálkozásod.

A turmixban található minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett.

IdealBody®

K týmto programom vyslovene odporúčame balík:

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!