Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Elegem lett… - Anya lefogy! Blog 1. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Anya vagyok, olyan, mint te. Hétköznapi problémákkal küzdök, úgy hívják őket: Makacs Kilók. Nem könnyű a harc, de én nem adom fel! 1. rész

06.16.

Turbó DiétaA szülés előtt sem voltam az a kifejezetten vékony típus, jobbára a 38-40-es méret közül válogattam, szerettem az alakomat, nem volt problémám a „karcsúságommal”, a combommal. Tudtam, hogy én soha nem leszek Claudia Schiffer, nem is akartam az lenni, nem gyötörtem magam az edzőteremben, és nem találtam ki magamnak különböző diétákat.

Amikor a lányomat vártam különösebben nem aggódtam akkor sem, havonta híztam egy kilót a végén tíz plusznál állt meg a mérleg. Nagyon boldog időszakként éltem meg a várandósságot, és mivel nem voltam különösebben vékony, a testem nem követelt állandóan tápanyagot. Büszke voltam magamra hogy nem szedtem fel különösebben sok felesleget, és azt gondoltam pikk pakk vissza fogok fogyni.

Nem számoltam azonban néhány dologgal, először is, hogy harmincöt fölött már nem úgy megy a fogyás, mint régen. Nem fog attól leszaladni rólam heti egy kiló ha nem tömök magamba minden este egy tábla csokit. Viszont az első néhány hónapban, a szoptatás és az éjszakázás annyira kimeríti a tartalékokat, hogy non-stop éhes leszek, szénhidrátra.

Turbó DiétaNem éreztem a problémát egészen addig, amíg fel nem próbáltam a nyári ruháimat. Csak próbáltam volna, ugyanis nem jöttek rám. Még azok sem, amelyek egy számmal nagyobbak voltak, hogy lengén tudjak járni. Szembe kellett néznem a tényekkel: nem negyvenkettes, hanem majdnem negyvennégyes méretre híztam, szépen lassan, mire a fiam nyolc hónapos lett.

Ez csak az egyik probléma volt. A másik, hogy folyamatosan fáradtnak éreztem magam, ingerültnek, morcosnak – és már nem tudtam a hormonokra fogni. Szép lassan egy nyúzott képű, túlsúlyos, morcos anyukává lettem, és ebből elegem volt. A családom ennél többet érdemel, és én is. Nincs mese diétáznom kell. Miattuk, és elsősorban magam miatt.

További részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm