Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Akkor töltsük tele! - Péter blogja, 7. rész

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Már eleve bizalmatlanul vágtam neki a Turbó Diétának, hiszen tapasztalatom jócskán volt. Mikor felmentem a weboldalra, láttam, hogy kérhetek szakértői tanácsot.

Úgy voltam vele, hogy egyrészt máshol ilyet nem kaptam, illetve mielőtt befizetném magam egy komplett programra már eleve jó lehetőség, hogy felmérjem a terepet, egészségügyileg mennyire komoly a dolog.

Személyesen mentem el a tanácsadásra, amit nagyon nem bántam meg, mert ugyan beszélgetni skype-on is lehetett volna, amit fel is ajánlottak, de úgy nem állhattam volna rá az Inbody készülékre. Márpedig itt, a kapott eredményeim kiértékelésekor már tudtam, hogy jó helyen vagyok.

BEZPLATNÉ PORADENSTVO
  • Naša bezplatná telefonická poradenská služba
    (Po-Pi 08:30-17:00) 421 910 95 6849
  • Obráťte sa na našich odborných
    poradcov online!
    Odpovieme Vám za 48 hodín.

Ha nem láttál még ilyet, akkor úgy képzeld el, mint egy nagy mérlegszerű szerkentyűt, amire rá kell állni és kinyomtatja az eredményeidet. A kiértékeléséhez már szakértő kell, de nagyon sok dolgot kimutat. A teljesség igénye nélkül pl. hol van a szervezetedben izom, zsír, hol több, hol kevesebb a neked optimálisnál és mennyivel. Ha fogynod kell, megmutatja, mennyit tudsz egyáltalán fogyni zsírból úgy, hogy az izomállapotod rovására ne menjen, illetve azt kell-e növelned a fogyókúrád mellett és milyen ütemben. Mutatja a benned lévő víz, ásványi anyagok, fehérje mennyiségét is és ezekhez is az értéket, ami neked optimális lenne. Azt is, hogy a hasi zsír hány százaléka a látható, külső, hány a belső zsigeri, és még egy rakat dolgot, amitől én egyből belelkesültem egészen addig míg le nem estek számomra olyan értékeim, mint pl. hasi zsír és izomállapot.

No, de ezért fogtam bele a Turbó Diétába. Hogy milyen volt a turmix ivás? Mesélek.

Következő részek:

Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
Turbó Diéta
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm