Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

A szerelem csak növekedik

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Karcsi nagy diétájának 11. napja. 

Budapest, 06.11

Hmmm, mégsem vagyok profi sandítgató, mert Zita ma megsúgta, hogy Karcsi kétszer is megfogta a kezét a mozi alatt... és ma este is találkoznak, filmek csereberélése ürügyén. Majd kiugrottam a bőrömből, olyan régen szeretnénk már Zita meg Karcsi mellett is párt látni, és lám, két legyet egy csapásra... eddig álmunkban sem jutott volna eszünkbe, mert ugye nem nagyon állhatták egymást, de a közös turmixélmény összekovácsolta őket. És mi tagadás, azért Zita rengeteget változott a diéta hatására. Ducin is nagyon gusztusos kis nő volt, de most, jó pár kilótól megszabadulva egyszerűen ragyog. Az öltözködése is megváltozott, miniszoknyák, magassarkúk, csinos kis blúzok... süt belőle a nőiesség és a szépség.

Ha lefogy az ember, annyi minden megváltozik: addig valahogy nincs annyira kedve az embernek magát szépítgetni, hiszen a legnagyobb szépítés a fogyás lenne, ha az nincs meg, akkor nem is fektetünk úgy hangsúlyt a többire. Zitának nemcsak az alakja és az öltözködése lett más, de előkerültek az ékszerei, új, szuper frizura, gyönyörű manikűr, egyenes, magabiztos testtartás is dukál az új alakjához. Pedig még nem elégedett magával, 7-8 kg-t még le akar adni, vacsorára szorgalmasan kortyolgatja a turmixokat, és hogy begyorsítsa kicsit, jövő héten belevág a 30 napos programba is, amire előre készül, összeállítja az étrendjét és előre elkészíti-lefagyasztja, amit lehet.

Karcsi épp akkor hívott, amikor Zita nálam volt, elújságolni, hogy újabb 40 dkg ment le, 96.6 kg-t mért ma reggel, és hogy elmennék-e vele egy új inget venni estére. Nem mondta, miért és miért nem Zitát kéri, de persze jól tudtam... Amikor letettem a telefont, szinte megijedtem Zita arcától, olyan piros volt, azt hittem, valami vérnyomásprobléma, aggódva kérdeztem, mi a baj. Zavartan hűtögette kezével az arcát és nevetve közölte, hogy Karcsi hangja kihallatszott a telefonból.... Elpirult a drágám:) Jaj, de szép is a szerelem!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm