Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

A fogyás több mint a testsúly csökkenése

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Karcsi diétájának 14. napja.

Budapest, 06.14

Esküszöm, ha nem lett volna Zita, a Turbós szakértők és a Célfüzet, Karcsi komoly gyászba borult volna a diéta utolsó napján. Még így is megnyúlt képpel járkált (nálunk) egész nap, és úgy bámult a turmixára, mint a szerelmes, aki éppen szakított, s most távozó kedvesére függeszti világvége-tekintetét. Ő, aki a Turbózás előtt el sem bírta képzelni, hogy akár csak egyetlen napot is végig tud csinálni, most, a 14.-en épp arra érzi magát képtelennek, hogy ezentúl szilárd táplálékon éljen.

No persze nem a késsel-villával van gondja, hanem a folyamatosan jelentősen csappanó testsúly feletti örömtől esik oly nehezére búcsút venni. És mintha a sors még direkt fricskázná is, tegnapról mára megint nagyot ugrott a mérleg nyelve, 97.1-ről egészen 95.7-re. Na, erről a valóban turbó ütemű fogyásról nem akaródzik neki lemondani, és különben is, úgy érzi, élete végéig ellene ő a finom kis turmixokon. Azért tisztában van a szervezet működésével, és racionálisan tudja, hogy muszáj legalább szünetet tartania két Turbó-kör között, de már most alig várja a következőt.

Hogy felvidítsuk és a diéta utáni szakasz élvezetes oldalára fókuszáljunk, egész nap diétás recepteket válogattunk és az étrendjét terveztük. Zita is, én is, sőt, férjuram sem húzhatta ki magát, minekután Karcsi bevetette a „legjobb barát” kártyáját. Egyszóval, akárcsak az első napon, megint mindenkinek az ő fogyásával kellett foglalkozni, de igazából szívesen tettük, hiszen mindig jó érzés jó ügyet támogatni.

Márpedig a Turbózás kétségtelenül nagyon jó ügy Karcsi számára: nemcsak nagyon nagyot változott a külseje, de a gondolkodásmódja is átalakult, és az egészséges életmód-étrend abszolút céljává vált. Viccelve mondta, hogy na tessék, most akkor vagy 10 évvel tovább leszünk kénytelen őt eltűrni az életünkben, mert bizony végzett a zsíros, nehéz ételekkel, a káros adalékanyagokkal, a tespedéssel... de ez, ha jobban belegondolunk, nem is olyan vicces. Mert az életmódja valóban olyan volt, hogy nagy eséllyel megrövidítette volna az életét: nehézkes mozgása, fújtatása, puffadt arca láttán nem egyszer hasított belém, hogy jaj, csak nehogy idő előtt el kelljen őt veszítenünk. Most olyan jó ránézni: látványosan vékonyodott, az arca feszesebb, az álla alól szinte felszívódtak a zsírpárnák, energikus, és ami a legfőbb: lelkes és elkötelezett az életmódváltása mellett. Visszakaptuk Karcsit!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm