Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

A 2. hét is tartogat meglepetéseket

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Karcsi nagy fogyásának 9. napja.

Budapest, 06.09

Fura szerkezet az emberi szervezet, az már egyszer biztos. Az ember ugyanazt eszi, ugyanúgy beosztva (fokozottan igaz ez az intenzív IdealBody® programra, hiszen itt tényleg egyforma minden nap), a szervezet mégis hol így, hol úgy reagál. A napi mérlegelés ellenzőinek ez is a legfőbb érve, a súlyingadozás elveheti az ember kedvét, holott fél-1 kg ide-oda ugrálása teljesen természetes folyamat.

Az IdealBody®-ban többek között nekem épp ez a kiszámíthatóság volt vonzó, annyi jojózás után olyan jó volt látni, ahogy valóban mindig lefelé ballag a mérleg nyelve, és másnapra sosem ugrik vissza. Karcsi is ettől lelkesedett be annyira, a diéta 9. napján azonban meglepődött, de pozitív értelemben: az első napok nagyobb léptékű súlycsökkenése után szépen beállt a napi 30-50 dkg mínuszra, ám ma reggelre csaknem 1 kg csusszant le róla. Pedig ugyanúgy a 3 turmixot itta, ugyanannyi zöldséglevet ivott, ugyanúgy nem mozgott extrát, mégis.

Tegnap még 97.9 kg volt, mára 97 lett (103-ról, ne felejtsük el! Szuper eredmény!), holott arra számított, hogy a második héten már lelassul a fogyás. Persze örült nagyon, áldotta Zita eszét, amiért tegnap mégsem újították fel a ruhatárát, és valóban, a pár napja még passzos farmerját övvel kellett már összefognia. A leendő bevásárlásokról tárgyalva (a reformétrendhez való alapanyagokat is persze Zita segít majd beszerezni) kifejezte csodálatát az anyukák diétái iránt, mert mint mondta, azért sokkal nehezebb lett volna úgy fogyóznia, hogy közben a gyereke számára szeleteli fel a rántott húst.

Ő agglegény lévén kiürítette a hűtőjét-kamráját, és feltölteni is csak egészséges hozzávalókkal fogja a diéta után. Persze a főhajtást örömmel fogadtam, de azt hiszem, igazából nem is volt nehéz anyukaként sem ez a diéta, a kezdeti pár nap megpróbáltatás után hozzászoktam az új ízekhez-rendszerhez, az ember valahogy nem is kívánja a régi, elnehezítő ételeket.

Az IdealBody® meg segít beállítani egy új, egészséges életmódot, amit a mai napig követek, méghozzá élvezettel. Az álomsúlyom már megvan, már csak tornával alakítgatom kicsit a formámat, de voltaképp nincs már rajtam egy deka súlyfelesleg sem. Megtehetném, hogy visszaállok a régi étrendemre, és ettől nemcsak az tart vissza, hogy akkor nyilván visszahíznék, hanem az is, hogy egyszerűen már nem is tudnék úgy élni, mint az IdealBody® előtt.

De erről majd később...

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm